Povestea domnului Stefan Birica

23 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Stefan Birica este unul dintre putinii oameni din Romania preocupati de evolutia energiei solare si totodata, unul dintre putinii oameni care au primit o diploma din partea Preafericitului Patriarh Daniel.

Povestea lui Stefan Birica

Stefan Birica a fost unul dintre cei care au ajutat la restituirea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea veche. Pentru meritele lui deosebite, Stefan Birica a fost decorat de insusi Preafericitul Patriarh Daniel cu diploma de onoare a Sfintilor Imparati Constantin si Elena.
Cel mai de apreciat lucru la domnul Stefan Birica este acela ca se preocupa intens de problema energiei solare in Romania. Este manager de proiect la Gigawatt Global si totodata lector universitar la Universitatea Bioterra. In cadrul universitatii, Stefan Birica preda cursuri de Drept Comunitar European, dar si cursuri de Drept Administrativ. Pentru ca preda asemenea lectii, Stefan Birica a vrut sa faca ceva care sa ramana pe mai departe asa ca a scris un curs de Drept si Legislatie Comunitara.
Cursul domnului Stefan Birica de Drept si Legislatie Comunitara cuprinde capitole foarte stufosae si foarte interesante despre multe lucruri cum ar fi Curtea de Conturi, Parlamentul European, Libera Circulatie a bunurilor, institutiile europene, Libera Circulatie a persoanelor, a serviciilor, Politca Agricola si multe multe altele pe care nu am loc sa le insir aici. In randurile de mai jos puteti citi un scurt fragment din capitolul “Drepturile ceatateanului European” : “Carta Drepturilor Fundamentale prevede în şase capitole drepturile:
Capitolul I: Demnitate– demnitate umană;
Capitolul II: Libertate – sub toate aspectele;
Capitolul III: Egalitate – interzicerea discriminărilor;
Capitolul IV: Solidaritate;
Capitolul V: Cetăţenia – drept de vot;
Capitolul VI: Justiţia – egalitate în faţa legii.
Pe scurt, drepturile cetateanului european sunt:
liberă circulaţie şi sejur pe teritoriul intercomunitar;
drept la vot naţional şi european;
protecţie diplomatică;
drept de petiţionare. “

Stefan Birica si cartea sa

Stefan Birica este unul din oamenii care a lucrat si in domeniul afacerilor cu imobiliare timp de aproape 15 ani. A lucrat fie ca partener fie ca si consultant in diferite proiecte. Acesta este nascut pe 1 octombrie 1960 si a fost Director al Terenurilor si Padurilor. A absolvit Facultatea de Drept si in acelasi timp Stefan Birica a terminat si Institutul Diplomatic Roman. Pe langa cursul de Drept si Legislatie Comunitara, Stefan Birica este autorul cartii “Legislatie Fitosanitara”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram