Participa si tu la cursurile de fotografie DallesGO din Bucuresti

7 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

In acest sezon, DallesGO lanseaza o serie de cursuri de fotografie pentru incepatori pentru avansati. Asa ca, daca esti la inceput sau vrei sa te perfectionezi cat mai bine in arta fotografiei, cursurile de fotografie organizate de DallesGO in Bucuresti sunt cea mai buna solutie.
Cursurile de fotografie de aici iti ofera un univers captivant al imaginii si al felului cum aceasta se construieste in cel mai corect mod, exersand in continuu pentru obtinerea cadrului perfect.
Doi profesori, cu o vasta experienta te vor ajuta sa inveti si sa te perfectionezi cat mai mult in arta fotografica. In cele 12 saptamani pe care le vei petrece la cursurile de fotografie de aici iti vei exersa abilitatile si iti vei pune in aplicare ideile si talentul intr-un cadru profesional, utilizand cele mai performante sisteme de iluminat.
Nu uita un lucru important, Picasso spunea: „Invata regulile ca un profesionist, pentru a le incalca ca un artist!”.

Despre cursurile de fotografie pentru incepatori

La cursurile de fotografie pentru incepatori te vei familiariza cu folosirea aparatului pe modul Manual, vei invata o serie de tehnici de baza de compozitie si iluminare si nu in ultimul rand, principiile de baza in prelucrarea fotografiilor digitale. La finalul cursului foto iti vei prezenta portofoliul de fotografii in cadrul unei expozitii, portofoliu pe care il vei realiza impreuna cu colegii de la alte cursuri (Make up, Hairstyling, Stilism).
Pe langa tehnicile de mai sus pe care le vei invata, in cele 3 luni de la curs vei invata cum sa iti depasesti limitele in arta fotografiei si cum sa o privesti din perspectiva unei meserii facute cu drag.

Despre cursurile de fotografie pentru avansati

Cursul de fotografie pentru avansati iti propune o calatorie fascinanta in trei din cele mai importante tipuri fotografice. Fotografie de beauty, moda si advertising sunt cele trei tipuri importante pe care le vei invata la aceste cursuri.
Acest curs de fotografie pentru avansati se adreseaza celor care au trecut de etapa de initiere si vor sa exploreze cele trei tipuri fotgrafice de mai sus, de la modalitatile de iluminare, la regulile de compozitie, la realizarea propriu-zisa a fotografiilor si la postproductie. In cadrul acestor cursuri foto vei invata care sunt toate etapele ce trebuie parcurse pentru realizeaza unui shooting, pornind de la productie, continuand cu editarea si incheiand cu publicarea sau expunerea.
La sfarsitul cursului foto vei pleca cu o serie de referinte fotografice internationale din cele trei domenii importante. Te vei familiariza cu ultimele tendinte si tehnici din fotografia actuala, precum si cu notiuni de baza despre fotografia de produs.

Nu mai sta pe ganduri. Daca vrei sa iti dezvolti pasiunea intr-o meserie frumoasa, inscrie-te acum la cursurile de fotografie organizate in Bucuresti de DallesGO. Pentru mai multe informatii suna la 0769.041.711 sau trimite un email la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram