Daca vrei sa inveti marketing online vino la cele mai tari cursuri de marketing online din Bucuresti

26 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Cele mai tari cursuri de marketing online din Bucuresti sunt doar la DallesGO.
Aceste cursuri sunt cea mai buna solutie pentru ca tu sa fii la curent cu toate tehnicile si tacticile din domeniul marketing-ului online din Romania. Zilnic, in acest marketingul online se intampla foarte multe schimbari cu care trebuie sa fii la curent pentru a putea stii si tu sa faci marketing online intr-un mod castigator pentru scopul tau.
Cursurile de marketing online de aici te vor ajuta sa inveti si sa cunosti toate aceste lucruri din punct de vedere teoretic, si in special, sa stii cum te folosesti de ele in mod practic pentru a putea crea campanii de marketing perfect targetate pe nevoile tale.

Cateva lucruri pe care le vei invata la aceste cursuri de marketing online

O campanie completa de promovare prin marketing online este compusa din totalitatea activitatiilor efectuate imbinate cu strategia corecta pentru produsele sau serviciile respectivului business.
In cele trei luni interactive pe care le vei petrece la aceste cursuri de marketing online te vor invata cum sa aplici intr-un mod corect tehnicile si tacticile potrivite fiecarei campanii de promovare.
La DallesGO vei invata cum sa utilizezi corect mai multe canale de promovare: SEM, SEO, SMM si E-mail marketing. Vei invata cum se organizeaza corect o campanie de awareness a unui brand, pentru ca apoi sa incepi sa promovezi produsele sau serviciile pe care aceasta le ofera.
Intelegand importanta uriasa pe care o au aceste canale, la curs vei putea sa realizezi o strategie completa si bine structurata de comunicare si promovare pentru cateva exemple fictive sau nu, de brand-uri. Astfel, vei ajunge sa intelegi cum trebuie sa te folosesti intr-un mod corect de aceste canale pentru a aduce cat mai multi vizitatori si potentiali cumparatori pentru business-ul respectiv. La finalul campaniei vei putea face o analiza intre canalele utilizate pentru a veadea care canal este mai rentabil din perspectiva costurilor, a vizitatorilor, a vanzarilor etc. Cei doi profesori specializati in marketing online de la curs te vor ajuta sa intelegi cat mai bine fenomenul in asa fel incat sa il poti pune in practica la finalul cursului de marketing online de aici.

Unde se desfasoara cursurile de marketing online organizate de DallesGO?

Daca vrei sa inveti lucrurile de mai sus, sa fii la curent cu noile metode de promovare online si multe altele, inscrie-te si tu la cursurile de marketing online organizate de DallesGO in Bucuresti. Te poti inscrie foarte simplu si rapid telefonand la numarul de telefon 0769041711. Cursurile de marketing online au loc in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et 2 in cadrul studiourilor DallesGO.

DallesGO organizeaza cursuri de marketing online pentru incepatori si pentru avansati

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram