Cursuri SEO pentru firme Brasov

28 iulie 2016

Traim intr-o lume in care oamenii sunt conectati non-stop la Internet. Lumea afacerilor s-a mutat online; acolo sunt clientii, partenerii, furnizorii.

Daca nu ai un site, creeaza-ti unul chiar acum! Iar daca ai deja, promoveaza-l!

Exista mai multe metode de promovare a unui site, iar SEO este una din strategiile de baza.

93% din experientele online incep cu un motor de cautare.

80% din interogarile de cautare de pe Internet se efectueaza prin Google.

44% din cumparaturile pe Internet incep prin utilizarea unui motor de cautare.

59% din utilizatori folosesc Google lunar pentru a gasi un business local.

Leadurile SEO au o rata de conversie de 14.6%, in timp ce leadurile outbound (direct mail sau publicitate print) au o rata de 1.7%.

  • Sursa: HubSpot –

Cursuri SEO pentru firme Brasov

Cursul SEO pentru firme este 100% practic si personalizat pentru site-ul de prezentare al firmei tale sau pentru magazinul tau online. Vom optimiza impreuna site-ul si vei afla cum sa il promovezi online, pentru a obtine linkuri, vizite si vanzari. Cursul se desfasoara la sediul firmei tale. Numar maxim de participanti recomandat: 4. Durata cursului poate varia intre 4h si 8h, in functie de particularitatile afacerii tale, cunostintele tale si/sau ale angajatilor, obiectivele tale.

Ce inseamna SEO?

SEO sau Search Engine Optimisation este procedeul de crestere a pozitiei paginilor site-ului tau in motorul de cautare Google, pe anumite cuvinte specifice. Atunci cand un utilizator cauta o informatie pe Google, motorul de cautare returneaza mii sau milioane de rezultate. Rezultatele din prima pagina au o sansa reala de a fi accesate de catre utilizatori. Astfel, este foarte important ca site-ul tau sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, pentru a creste traficul si vanzarile.

De ce sa alegi cursurile noastre SEO?

Cursurile SEO sunt 100 % personalizate si axate pe practica, toata atentia fiind indreptata asupra afacerii tale. Notiunile teoretice si practice se bazeaza pe tehnici SEO recomandate de Google si pe strategii testate de noi. Iti propunem actiuni SEO orientate nu doar catre motoare, ci si catre utilizatori. Avem o experienta bogata in domeniu si suntem la curent cu ultimele tehnici si strategii din domeniul nostru de activitate.

Cine sustine cursul SEO?

Cursul este sustinut de specialistul nostru SEO care are o experienta de peste 8 ani in SEO si de 2 ani ca trainer SEO&E-commerce.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina: http://oseom.ro/cursuri/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram