Cursuri pentru instalatori si proiectanti DIPOL

7 noiembrie 2016

DIPOL organizeaza cursuri de pregatire pentru instalatori si proiectanti de sisteme de supraveghere, retelistica, satelit si CATV.

Cursurile de pregatire pentru instalatori si proiectanti sustinute de compania DIPOL au ca scop :

  • Prezentarea ultimelor inovatii.
  • Familiarizarea participantilor cu ultimele echipamente aparute pe piata, specifice domeniului in care activeaza, pentru o mai buna pregatire profesionala.
  • Verificarea cunostintelor in domeniu si acumularea de experienta practica.
  • Familiarizarea colaboratorilor actuali si potentiali, cu echipamentele si accesoriile, distribuite sau fabricate de compania DIPOL.

Cateva exemple de cursuri pe care specialistii DIPOL le-au sustinut de-a lungul timpului: „Tutorial regional pentru proiectantii de sisteme de joasa tensiune” (Cracovia, februarie 2016), „Seminar autorizat Hikvision pe solutii HD-TVI si IP” (Kielce, Martie 2016), „Aspecte de ordin practic in retelele optice” (Cracovia, octombrie 2015), „Instalarea si configurarea sistemelor CCTV IP” (Cracovia, noiembrie 2014).

Daca sunteti interesati sa participati la cursurile DIPOL organizate in Bucuresti, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de aici: http://www.dipolnet.ro/contact-TEHNIC

Va vom tine la curent cu detaliile viitoarelor noastre cursuri si prezentari.

Cursurile DIPOL se adreseaza atat angajatilor firmelor de instalare CCTV, WLAN, TV/SAT, cat si dezvoltatorilor imobiliari sau persoanelor pasionate de proiecte DIY.

DESPRE DIPOL

Compania DIPOL, cu o vechime de 26 de ani pe piata, produce o gama larga, diversificata si completa de produse, in principal legate de receptia, emisia, distributia, precum si securitatea transmisiei semnalelor.

Pe partea de distributie angro si retail, DIPOL coopereaza cu companii de instalare, oferindu-le o gama completa de dispozitive, materiale si instrumente, precum si sprijin profesional extensiv. In prezent, compania exporta o gama larga de produse in 70 de tari din intreaga lume. DIPOL are agenti directi in Polonia, Cehia, Ungaria, Irlanda, Portugalia, Slovacia si Romania.

Compania DIPOL a castigat de doua ori premiul Forbes Diamond pentru companiile cu cea mai rapida crestere, cu o reputatie bine stabilita pe piata, si este castigatoare de trei ori a distinctiei Business Gazelle acordata zilnic de Puls Biznesu (Puls of Business). Am primit, de asemenea, titlul de Companie Dinamica acordat companiilor care isi cresc in mod regulat cifra de afaceri si profiturile. Solutiile DIPOL pentru sistemele Multiswitch de la TERRA au castigat premiul al II-lea la categoria "cele mai inovatoare produse sau tehnologii" din cadrul targului "Elektrotechnika 2016" din Varsovia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram