Cursuri de social media reduse cu 50 la DallesGO de Black Friday

22 noiembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

In aceasta perioada seria de cursuri de social media organizata de DallesGO este redusa cu 50%.
Daca vrei si tu sa fii la curent cu toate noutatile de pe retelele de socializare, sa poti gestiona intr-un mod profesionist o pagina de Facebook, sa stii cum sa creezi facebook ads si cum sa atragi multe likeuri, vino la DallesGO si inscrie-te acum la cele mai tari cursuri de social media organizate in Bucuresti. Mai mult decat atat, acum beneficiezi si de o reducere de 50%.

Social Media a ajuns sa fie pricipalul canal prin care oamenii comunica. Astfel, majoritatea brandurile au ajuns sa fie dependente sau urmeaza de prezenta pe aceste retele de socializare pentru a castiga cat mai multa notorietate si a fi cat mai aproape de fani.

Ce vei invata la aceste cursuri de social media de aici?

Din punctul nostru de vedere, in zilele noastre nu se mai pune problema daca stii sa faci Social Media, ci se pune intrebarea cat de bune sunt rezultatele pe care le ai Social Media?!
Din aceasta cauza, la DallesGO se organizeaza aceste cursuri de social media care tor va ajuta sa cunosti toat ce tine de social media si sa inveti cum sa pui in practica cele mai bune tactici. In cadrul acestor cursuri vei afla cum functioneaza aceste principalele retele de socializare si cum sa te folosesti cat mai bine de ele folosind toate elemente pe care acestea le ofera.
Astfel vei invata sa creezi cea mai buna strategie de comunicare si marketing care sa iti aduca succesul propus. Tot aici, vei invata sa promovezi branduri, produse si servicii pe Facebook, YouTube, LinkedIn si Twitter.

Vei invata si care sunt elementele esentiale cu care iti vei planifica comunicarea corespunzatoare in social medial, o serie de strategii de optimizare web si cum sa iti monitorizezi cat mai bine campaniile pe care le vei face in mediul online, invatand sa poti vedea ce a functionat si ce mai trebuie imbunatatit.

In continuare, Facebook ramane principala retea de social media pe care trebuie sa o utilizezi pentru campaniile de promovare, atat pentru produse, cat si pentru servicii.
Matei Psatta, profesorul tau de la cursurile de social media te va invata cum sa comunici cat mai eficient si intr-un mod cat mai potrivit pe Facebook si cum creezi reclame pe Facebook (sistemul de reclame), reclame care sa beneficieze de un real succes. De asemenea, vei afla si informatii despre variantele de aplicatiile pe care le poti face azi pe Facebook si cat de eficiente pot fi sau nu sunt acestea, in functie de fiecare domeniu.

Unde se desfasoara cursul de social media organizat de DallesGO?

Seria de cursuri de social media after work are loc in Bucuresti, Str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et. 2, in cadrul studiourilor DallesGO, incepand cu orele 18:30. Daca ai nevoie de mai multe informatii poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram