Cursuri de coafura after work in Bucuresti

17 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Seria de cursuri de coafura concepute de DallesGO in Bucuresti reprezinta primul pas pe care trebuie sa il faci daca vrei sa te dezvolti ca hairstilist. Asadar, daca ai o pasiune pentru acest domeniu si vrei ca pasiunea ta sa devina o meserie adevarata in industria de hairdressing nu mai sta pe ganduri si inscrie-te acum la cele mai tari cursuri de coafura din Bucuresti. In cele trei luni de zile din cadrul cursurilor vei primi retete personalizate pentru trasaturile fetei, jobul si stilul de viata ale viitoarelor tale cliente.

Cursuri de coafura predate de Geta Voinea

La DallesGO profesorul de la cursul de coafura este cunoscuta Geta Voinea. Geta este cea mai apreciata persoana in domeniul fashion hairstyling de la noi din tara si ea te va invata ultimele tendinte in coafura si styling. Sub indrumarea celui mai bun profesor de coafura din tara iti vei forma mana prin realizarea unei intregi colectii de coafuri pret-a-porter.
Astfel, la finalul acestor cursuri de coafura predate de Geta Voinea vei stapani multe tehnici de coafat, vei sti cum sa utilizezi corect toate ustensilele si produsele speciale de hairsyling pentru a obtine intotdeauna texturile dorite de la bucle, la crep sau afro. De asemenea, avand in vedere faptul ca impletiturile sunt intotdeauna o prezenta in cadrul prezentarilor de moda, reinventandu-se in fiecare an, la cursuri vei invata sa implesti corect in 2, 3, 4 si chiar 5 suvite.
Coafura comerciala nu iti va fi straina, deoarece vei invata cum sa o faci, nu inainte de a invatat tot ce trebuie despre tehnicile de prins si tapat. Ultima etapa din cadrul acestor cursuri de coafura este reprezentata de incercarea ta de a face coafuri de avangarda si catwalk, folosind diverse materiale si obiecte pe care le vei avea disponibile la cursuri drept accesorii.

Programa pe scurt de la cursurile de coafura DallesGO este urmatoare

Curs 1: Firul de par

Curs 2: Produse pentru ingrijire

Curs 3: Tehnici de tuns – Par lung

Curs 4: Coafatul cu peria si produsele de styling

Curs 5: Coafatul cu placa / drot si texture

Curs 6: Impletituri

Curs 7: Coafuri comerciale

Curs 8: Coafuri cu tematica inspirationala

Curs 9: Coafuri avangarda

Curs 10: Coafuri suspendate care sa derive de la forma capului

Curs 11: Non-Hair

Curs 12: Total look – Examen final

Despre universul de cursuri after work DallesGO

La DallesGO vei gasi o multime de cursuri after work predate de cei mai buni profesori din domeniul respectiv. Astfel, daca intri pe site-ul www.dallesgo.ro te vei putea inscrie la cursuri de tunsoare, hairstyling, make up, design interior si vestimentar, marketing online etc.
Toate cursurile de aici se desfasoara pe str. Ion Oteteseleanu nr. 2 et.2 in Bucuresti. Mai multe informatii la numarul de telefon 0761.041.711.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram