CONFERINTA REGIONALA A PROIECTULUI „CALIFICAREA ANGAJATILOR – PREMIZA A DEZVOLTARII CARIEREI”

29 ianuarie 2015

Vineri, 30 ianuarie 2015, la orele 11.00, va avea loc la Hotel Decebal, Bacau, CONFERINTA REGIONALA desfasurata in cadrul proiectului „CALIFICAREA ANGAJATILOR – PREMIZA A DEZVOLTARII CARIEREI” ID POSDRU 164/2.3/S/141815.
Proiectul este implementat de catre EURODEZVOLTARE SRL (furnizor autorizat de formare profesionala), in calitate de solicitant, in parteneriat cu UNIUNEA JUDETEANA A SINDICATELOR SANITAS BACAU, SINDICATUL JUDETEAN SANITAS GALATI, SINDICATUL JUDETEAN SANITAS PRAHOVA si UNIONSERVICES SRL, in regiunile de dezvoltare Bucuresti-Ilfov, Sud-Est, Sud-Muntenia si Nord-Est.
GRUPUL TINTA al proiectului este format din 2324 angajaţi, din care 1162 femei.
In cadrul proiectului vor fi organizate cursuri gratuite de formare profesionala pentru urmatoarele ocupatii: Bucatar, Camerista, Cofetar – Patiser, Ospatar, Tehnician in hotelarie, Administrator pensiune turistica , Agent de curatenie, Baby sitter, Ingrijitoare batrani, Ingrijitoare copii, Ingrijitoare bolnavi, Infirmiera, Tehnician masor,.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.3. “Acces si participare la formarea profesionala continua” si are ca obiectiv general cresterea competitivitatii a 2324 persoane angajate pe piata muncii din care 61% cu nivel scazut de calificare, necalificate sau cu calificari redundante, din perspectiva invatarii pe tot parcursul vietii.
Consideram evenimentul o buna oportunitate de a oferi tuturor participantilor si in special reprezentantilor societatilor comerciale si institutiilor din sanatate, igiena, servicii sociale, turism si alte industrii, informatii de actualitate cu privire la programele de formare profesionala continua.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram