Anul acest m am inscris la cele mai tari cursuri de make up din Bucuresti

9 ianuarie 2017
Autor:
Suits Advertising

Make up-ul este un adevarat ritual pe care aproape toate femeile il realizeaza zilnic, cel putin o data, si uneori de mai multe ori chiar in aceeasi zi. Insa machiajul profesionist pe care vreau sa il invat anul acesta necesita participarea la o serie de cursuri de make up.
Exista foarte multe tehnici pentru realizarea machiajului perfect, insa foarte putini specialisti in domeniu de la care poti invata. De aceea, am descis sa ma scriu in 2017 la aceste cursuri de make up din Bucuresti, pentru a invata de la cei mai buni profesori (Nick Barna si Narcisa Simadan) cum sa fac cele mai tari machiaje!

Ce presupune inscrierea la un curs de make up?

Atunci cand am descis sa ma inscriu la aceste cursuri de make up organizate la DallesGO in Bucuresti, principala motivatie a fost, in mod evident, pasiunea pentru machiaj. Ca orice alta activitate, si cea de make up artist, profesionist sau nu, trebuie desfasurata cu dedicare totala, multa pasiune si din dorinta de a te dezvolta in realizarea ei.
Participarea la un curs de make up organizat intr-un mod foarte profesionist reprezinta deja un pas important in aceasta directie, deoarece presupune o serie de costuri (cursul costa intra 2800 lei si 3500 lei) si chiar o posibila schimbare de cariera, pe care poate mi-o doresc, prin contactul cu un domeniu nou si foarte placut, ce este intr-o continua dezvoltare si ascensiune.

Cum se desfasoara de fapt serie de cursuri de make up de la DallesGO?

Atunci cand alegi sa te inscrii la cursurile de make up trebuie sa te astepti, in primul rand, la un proces destul de solicitant, in cadrul caruia va trebui sa te familiarizezi cu o serie de termeni noi, un domeniu cu totul nou si oameni diferiti, lucruri ce se regasesc in cadrul oricarui inceput.

In plus, trebuie sa ai in vedere un lucru foarte important: aceste se desfasoara cu ajutorul unor profesionisti din domeniu, persoane cu experienta foarte mare si cu proiecte complexe duse la bun sfarsit. Nick si Narcisa, profesorii de la DallesGO, vor impartasi cursantilor o multime de lucruri invatate de-a lungul carierei lor. De asemenea, acestia vor atribui teme participantilor la curs si vor supraveghea, analiza si nota evolutia acestora.
La DallesGO, un foarte mare avantaj este posibilitatea utilizarii, in cadrul cursurilor make-up, a unor produse de machiaj profesionale oferite de cei de la MAC Romania, care sa permita realizarea acelor machiaje cu finish profesionist si elegant.

De ce sa te inscrii si tu la un curs de make up?

Unul dintre cele mai importante motive pentru a te inscrie si tu la cursurile make up este dorinta de a-ti dezvolta sau perfectiona o pasiune sau o serie de abilitati pe care le ai deja in arta machiajului. De asemenea, daca iti doresti sa inveti de la cei mai buni profesori din domeniu si sa lucrezi, fie si doar pentru cateva zile, cu acestia si de asemenea, avand tot timpul acces la produse de cea mai buna calitate oferite de MAC Romania.

Machiajul este o activitate foarte complexa, ce necesita atentie si dedicare totala. Daca le ai pe toate, singurul lucru care mai lipseste este un curs de make up pe care sa il faci ca sa iti poti atinge adevaratul potential in machiaj.
Asadar, daca alegi sa iei parte la aceste cursuri, aceasta etapa poate fi o experienta unica, ce poate deveni piatra de temelie pentru o cariera stralucita in domeniul machiajului, ca make up artist profesionist!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram