40 reducere la cele mai tari cursuri video din Bucuresti

2 martie 2017
Autor:
Suits Advertising

La DallesGO cursurile video sunt reduse cu 40% pana pe 20 martie

Daca vrei sa inveti sa faci video intr-un cadru cat mai eficient, vino si inscrie-te acum la cele mai tari cursuri video din Bucuresti.

In urmatoare perioada, in cazul in care nu s-a intamplat deja, video-ul va incepe sa depaseasca usor, usor fotgrafiile si textul si pentru asta, DallesGO a realizat seria de cursuri video special conceput pentru dezvoltarea ta in acest domeniu.

Nu conteaza daca esti blogger, fotograf, lucrezi intr-un departament de promovare al unui brand sau intr-o agentie de publicitate, te ocupi un cont de social media sau deti propriul business pe care iti doresti sa il promovezi cat mai bine, acum pentru a avea succes cautat in urmatoarea perioada este nevoie sa realizezi continut video foarta bun si pe care oamenii sa il aprecieze.

Seria de cursuri video de la DallesGO se intinde pe o perioada de 3 luni interactive in care vei invata o multime de lucruri interesante care te vor ajuta extrem de mult pentru a putea realiza si tu continut video de calitate.

Ce vei putea invata la aceste cursuri video?

In primul rand, in cadrul acestor cursuri video vei invata cum sa gandesti si sa vorbesti in termeni speciali din domeniu, vei invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a realiza un video, incepand de la script si pana la productie, filmarea efectiva si montajul ce urmeaza dupa aceste etape.

De asemenea, tot aici vei invata cum sa comunici intr-un mod cat mai captivant povestea pe care vrei sa o spui, adica pe cea a brandului pe care vrei sa il promovezi sau a produsului de care te ocupi utilizand o intreaga serie de elemente, precum: imagini miscate, personaje, dialog, muzica si anumite efecte speciale, astfel incat rezultatul final sa fie unul captivant, interesant si care sa ramana intiparit in mintea persoanelor care il vad o perioada cat mai lunga de timp.

Barna Nemethi va fi profesorul tau la cursul video de la DallesGO

Barna Nemethi este un profesionist desavarsit, ce detine o experienta vasta si o vocatie cu care te va ajuta sa realizezi un video, trecand prin toti pasii necesari in acest proiect. Barna este unul dintre cei mai apreciati regizori si fotografi de la noi din tara. Filmele sale au fost prezentate la multe festivaluri atat nationale, cat si internationale, acest obtinand o multime de premii precum: TIFF, Early Bird Film Festival sau The New York Film Festival.

Astfel, daca iti doresti sa inveti sa faci video cu adevarat, cursul video organizat de DallesGO este cea mai buna solutie!

Programa pe scurt de la seria de cursuri video

Curs 1: Curs introductiv

Curs 2: Storyboard

Curs 3: Preproductie

Curs 4: Productie

Curs 5: Filmare

Curs 6: Lumini

Curs 7: Montaj

Curs 8: Montaj

Curs 9: Sunetul

Curs 10: Efecte Speciale

Curs 11: Corecție de culoare

Curs 12: Examen final

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram