Subiectul cursuri actorie: secrete si recomandari

28.04.2017 / Cursuri / Bucuresti

Cursuri de actorie de la GoPlayArt. ...

Invata sa acorzi primul-ajutor in sanatatea mintala: inscrierile ...

In contextul in care la nivel mondial exista un numar foarte mare de oameni care nu pot beneficia de servicii de sanatate mintala, NBCC Romania si EBCC lanseaza o noua editie a Mental Health Facilitator (MHF), program rezultat in urma colaborarii cu Organizatia Mondiala a Sanatatii.

ResurseDeTraining.ro - cea mai complexa sursa de instrumente

Intr-o lume competitiva si manageri care asteapta rezultate imediate, avantajul oamenilor din domeniul resurselor umane, dezvoltarea si acumularea de cunostinte si experiente reprezinta chiea succesului.

SunTalks. Hai să vorbim despre tine, femeia de ...

Care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni poți afla de la Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza.

Recuperare date - cum poti face asta?

Cum se face recuperarea de date?

Cursuri de management de la Open University Romania

Cursurile Open University, autorizate de ANC, au pregătit peste 25.000 de manageri din România în ultimii 22 de ani.

40% reducere la cele mai tari cursuri video ...

Daca vrei sa inveti sa faci video intr-un cadru cat mai eficient, vino si inscrie-te acum la cele mai tari cursuri video din Bucuresti.

Prinde ultimele reduceri la cele mai tari cursuri ...

Acum, cele mai complete de cursuri de design vestimentar din Bucuresti sunt reduse cu 50%.

WORKSHOP I: Metode moderne si eficiente pentru managementul ...

"7-9 februarie 2017, Ramada Hotel & Suites Bucharest North Echipa de consultanti si traineri ManWinWin sustine pe 7-9 februarie 2017, in Bucuresti, primul Workshop cu tema Metode moderne si eficiente pentru managementul mentenantei."

Curs manager proiect Deva

SC DEK Project Master Deva va invita sa participati la cursul de specializare pentru meseria de Manager Proiect in localitatea Deva in perioada 13.02.2017-25.02.2017 in Deva, str. Piata Victoiei, Cladirea IPH. Et. 4, cam 404, jud Hunedoara.

Anul acest m-am inscris la cele mai tari ...

De aceea, am descis sa ma scriu in 2017 la aceste cursuri de make up din Bucuresti, pentru a invata de la cei mai buni profesori (Nick Barna si Narcisa Simadan) cum sa fac cele mai tari machiaje!

Proiectoare LED la super pret

În primul rând, orice sistem de proiecţie are două componente de bază: sursă de iluminare şi tehnologia device-ului de imagine.

Cursuri make-up

La Timişoara, duminică, mai mulţi specialişti în domeniul machiajului vor oferi demonstraţii gratuite în cadrul evenimentului intitulat „Beauty Revelation”

Cursuri de social media reduse cu 50% la ...

In aceasta perioada seria de cursuri de social media organizata de DallesGO este redusa cu 50%.

Cursuri pentru instalatori si proiectanti - ...

DIPOL organizeaza cursuri de pregatire pentru instalatori si proiectanti de sisteme de supraveghere, retelistica, satelit si CATV.

Serie completa de cursuri de design interior in ...

Domeniul designului interior este inca la inceput la noi in tara, dar DallesGO s-a gandit sa organizeze o serie de cursuri de design interior pentru ca tu sa cunosti de la inceput cat mai bine acest domeniu.

Daca vrei sa inveti marketing online vino la ...

Cele mai tari cursuri de marketing online din Bucuresti sunt doar la DallesGO. Aceste cursuri sunt cea mai buna solutie pentru ca tu sa fii la curent cu toate tehnicile si tacticile din domeniul marketing-ului online din Romania.

Ce inveti la cursul de hairstylist de la ...

Afla mai multe despre cursurile de hairstylist de la DallesGO.

Cursuri de coafura after work in Bucuresti

Seria de cursuri de coafura concepute de DallesGO in Bucuresti reprezinta primul pas pe care trebuie sa il faci daca vrei sa te dezvolti ca hairstilist.

Din ce in ce mai multi copii timizi ...

Cursurile de actorie reprezinta provocari majore chiar si pentru adultii care au o inteligenta emotionala medie sau sub medie si care doresc sa fie mai creativi, mai dezinvolti si mai spontani in relatiile cu cei din jur.

Cursuri social media de la DallesGO

Rețelele sociale au depășit de mult rolul unei simple socializări online între persoane private. “Să fii în rețea” nu mai este doar un trend de generație ci tot mai mult un fenomen global. De la invitații la evenimente și vânzări de produse până la câștigarea mandatelor prezidențiale, rețelele sociale au un