Anul acest m-am inscris la cele mai tari cursuri de make up din Bucuresti

09.01.2017 / Cursuri / Bucuresti

De aceea, am descis sa ma scriu in 2017 la aceste cursuri de make up din Bucuresti, pentru a invata de la cei mai buni profesori (Nick Barna si Narcisa Simadan) cum sa fac cele mai tari machiaje! ...

WORKSHOP I: Metode moderne si eficiente pentru managementul ...

"7-9 februarie 2017, Ramada Hotel & Suites Bucharest North Echipa de consultanti si traineri ManWinWin sustine pe 7-9 februarie 2017, in Bucuresti, primul Workshop cu tema Metode moderne si eficiente pentru managementul mentenantei."

Curs manager proiect Deva

SC DEK Project Master Deva va invita sa participati la cursul de specializare pentru meseria de Manager Proiect in localitatea Deva in perioada 13.02.2017-25.02.2017 in Deva, str. Piata Victoiei, Cladirea IPH. Et. 4, cam 404, jud Hunedoara.

Proiectoare LED la super pret

În primul rând, orice sistem de proiecţie are două componente de bază: sursă de iluminare şi tehnologia device-ului de imagine.

Cursuri make-up

La Timişoara, duminică, mai mulţi specialişti în domeniul machiajului vor oferi demonstraţii gratuite în cadrul evenimentului intitulat „Beauty Revelation”

Cursuri de social media reduse cu 50% la ...

In aceasta perioada seria de cursuri de social media organizata de DallesGO este redusa cu 50%.

Cursuri pentru instalatori si proiectanti - ...

DIPOL organizeaza cursuri de pregatire pentru instalatori si proiectanti de sisteme de supraveghere, retelistica, satelit si CATV.

Serie completa de cursuri de design interior in ...

Domeniul designului interior este inca la inceput la noi in tara, dar DallesGO s-a gandit sa organizeze o serie de cursuri de design interior pentru ca tu sa cunosti de la inceput cat mai bine acest domeniu.

Daca vrei sa inveti marketing online vino la ...

Cele mai tari cursuri de marketing online din Bucuresti sunt doar la DallesGO. Aceste cursuri sunt cea mai buna solutie pentru ca tu sa fii la curent cu toate tehnicile si tacticile din domeniul marketing-ului online din Romania.

Ce inveti la cursul de hairstylist de la ...

Afla mai multe despre cursurile de hairstylist de la DallesGO.

Cursuri de coafura after work in Bucuresti

Seria de cursuri de coafura concepute de DallesGO in Bucuresti reprezinta primul pas pe care trebuie sa il faci daca vrei sa te dezvolti ca hairstilist.

Din ce in ce mai multi copii timizi ...

Cursurile de actorie reprezinta provocari majore chiar si pentru adultii care au o inteligenta emotionala medie sau sub medie si care doresc sa fie mai creativi, mai dezinvolti si mai spontani in relatiile cu cei din jur.

Cursuri social media de la DallesGO

Rețelele sociale au depășit de mult rolul unei simple socializări online între persoane private. “Să fii în rețea” nu mai este doar un trend de generație ci tot mai mult un fenomen global. De la invitații la evenimente și vânzări de produse până la câștigarea mandatelor prezidențiale, rețelele sociale au un

Participa si tu la cursurile de fotografie DallesGO ...

In acest sezon, DallesGO lanseaza o serie de cursuri de fotografie pentru incepatori pentru avansati.

Cursul de arhivist de la Stefadina.ro, un bun ...

Stefadina este organizatorul unui curs de arhivist de calitate din Bucuresti, despre care se vorbeste si AICI urmarea cursului atragand dupa sine certificarea A.N.C. in functia de Arhivist.

Vision Consulting relanseaza cursurile deschise de comunicare si ...

Din 2008 Vision Consulting a dezvoltat si departamentul de training. Din aceasta toamna au reluat organizarea de cursuri deschise, la care pot participa atat echipe mici de 3-4 angajati de la o companie cat si persoane fizice care doresc sa isi dezvolte abilitati noi. Cursurile organizate sunt din aria Comunicare, Management

Ultimele 2 sesiuni de traininguri Buticul de PR ...

In lunile septembrie si octombrie 2016, Russenart Communications organizeaza ultimele 2 sesiuni de traininguri Buticul de PR, fiecare cu cate 2 module de workshop-uri. Pretul fiecarei sesiuni de workshop-uri (2 module) este 200 euro -pentru cursurile clasice si, respectiv, 100 euro – pentru cursurile online.

Inscrie-te la programele CODECS desfasurate in luna septembrie

CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic. Aria de expertiza este foarte vasta acoperind majoritatea domeniilor de activitate.

Invata cu cei mai buni si alege cursuri ...

Picon Training Center, cursuri de calificare Bucuresti, centru de formare profesionala, servicii, cursuri de formare profesionala, capitala.

Cursuri SEO pentru firme Brasov

Cursuri SEO pentru firme Brasov. Cursul SEO pentru firme este 100% practic si personalizat pentru site-ul de prezentare al firmei tale sau pentru magazinul tau online.

Curs de limba italiana - incepatori

Invata limba italiana cu TRADUCENDO!