Totul despre sisteme de supraveghere

28 iulie 2014

 Piata de sisteme de supraveghere a crescut foarte mult datorita ingrijorarii oamenilor din cauza cresterii alarmante a numarului de infractiuni cum ar fi furtul si crmele care au loc in aceste zile. Multe dintre sistemele de securitate pe care le aveti deja instalate nu reusesc sa pazeasca casa in timp ce dumneavoastra sunteti departe. Aceste sisteme de supraveghere pot inregistra infractiunile si astfel veti avea dovezi in cazul unui incident. Cu toate acestea multe inregistratoare DVR se pot conecta la retea si pot trimite imagini live catre orice locatie din lume. Astfel puteti primi notificari la miscare si puteti verifica inregistrarile atunci cand este nevoie. In cazul in care gasesti un hot in casa poti suna direct la politie.

Aceste sisteme de supraveghere sunt formate din camere de supraveghere si o unitate DVR. Tinand cont de beneficiile pe care aceste sisteme supraveghere le ofera, costul sau este surprinzator de mic. Oricine ar trebuii sa ia in considerare instalarea acestui sistem in casa ta deoarece acesta nu doar detecteaza spargerile ci si inregistreaza intregul eveniment.

Acest lucru ajuta politia in investigarea crimei si, de asemenea poate sa fie o dovada valabila in instanta de judecata.

Senzor

Unele sisteme de supraveghere sunt echipate cu o alarma care se porneste atunci cand intra cineva in casa. Acesta detecteaza orice miscare neobisnuita sau suspecta si poate provoca pornirea alarmei. Senzorul este destul de sensibil pentru a simtii orice miscare. Aceast utilitar avertizeaza ocupantii de potentiala amenintare si le ofera o sansa sa se pregateasca

Camere de supraveghere

Camera sistemului surprinde miscarile neobisnuite si le inregistreaza. Puteti plasa o camera de supraveghere in fiecare din locurile care sunt predispuse la infractiuni. Cum ar fi usa din fata, sau usa din spate, pentru a supraveghea ferestrele sau perimetrul casei. Multe persoane aleg a-si ascunde macar una din camerele de supraveghere in ghivece de flori sau in zone neasteptate pentru a fi sigur ca hotul nu o vede. Exista camere de supraveghere disimulate in alarma de fum sau senzor de miscare pentru a nu ii dezvaluii pozitia.

Cea mai buna pozitie pentru a instala camera de supraveghere este pe tavan, acest lucru ii permite sa acopere o arie larga si sa previna vandalismul. Daca asezati o camera de supraveghere disimulata la vedere si o camera de supraveghere reala in locuri mai putin evidente veti surprinde toate evenimentele.Acest lucru descurajeaza invadatorului de la furtul de un anumit lucru din acea zona.

Instalare

Instalarea de sisteme de supraveghere este destul de simpla, daca alegeti varianta cu fir cel mai complicat lucru este sa pozati cablul. Dar puteti alege din multe variante de sisteme de supraveghere wireless. Din moment ce este fara fir, nu trebuie sa va deranjati cu privire la  plasarea si mascarea firelor. Sistemul poate fi accesat de pe orice dispozitiv care are software-ul necesar instalat in el.

Siguranta si confidentialitate

Aceste sisteme de securitate de origine sunt absolut sigur de utilizat si sunt, de asemenea, foarte fiabile. Cu toate acestea, putini oameni ar putea crede ca aceste sisteme vor invada intimitatea lor intr-un mod sau altul. Pentru a evita posibilele argumente peste problema vietii private din familia ta, 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram