Tot ce trebuie sa stiti despre tabla zincata de la Mesteru Manole

10 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

Magazinul online de material de constructii comercializeaza o gama variata de tabla zincata la un pret foarte bun din care va puteti comanda modelul de care aveti nevoie. Aici, gasiti tabla zincata de 0.3, 0.4, 0.5, 0.6 si 0.8 mm grosime, toate foile avand dimensiunea de 1x2m la un super pret.

Ce este tabla zincata?

Tabla zincata este cea mai buna solutie de utilizat in cadrul proiectelor in care este nevoie de un material care are un raport calitate-pret excelent si durata de viata crescuta.

Acest material face parte din gama materialelor metalurgice. Tabla zincata se utilizeaza intr-o varietate de proiecte, precum: acoperisuri pentru constructii, pereti despartitori pentru hale metalice, piese auto, confectii metalice, elemente pentru poduri, rame metalice, elemente pentru sistemele de aer conditionat si asa mai departe.

Cateva informatii de ordin tehnic despre tabla zincata

Tabla zincata este realizata din otel. Numele de „zincata” se datoreaza stratului de zinc cu care este acoperita aceastas. Stratul de zinc protejeaza foarte bine tabla zincata impotriva coroziunii care poate fi provocata de agentii corozivi si datorita acestui lucru acest material nu rugineste si are o durata de viata ridicata pastrandu-si aceleasi proprietati in tot acest timp. De retinut este faptul ca, cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat durata de viata a acestui material creste semnificativ.

Durata de viata a tablei zincate depinde de grosimea stratului de zinc

In cazul in care stratul de zinc cu care este acoperita tabla zincata este nul normal, atunci mediul in care aceasta va fi folosita va fi elementul principal de care va depinde durata de viata a acesteia.

Astfel, durata de viata este mai scazut in zonele industriale poluate, fata de zonele rurale unde aerul este mai curat si mai putin poluat.
Atunci cand este utilizata in interior, acest material are o durata de viata cam de 5 ori mai mare fata de utilizare in exterior.

Stratul de zinc face ca acest material sa isi pastreze proprietatile si sa reziste foarte bine la actiunea agentilor care se gasesc in apa, zapada, gheata, soarele, praful etc.

Aplicatii in care tabla zincata este una dintre cele mai bune solutii

Confectii metalice – obloane, garduri, pereti despartitori, acoperis pentru constructii, parapeti pentru autostrada

Piese din industria automobila – usa, aripa, plafon, capota

Piese pentru aparate electrocasnice precum – masina de spalat, frigider, aragaz, sisteme de aer conditionat, ventilator, cuptor cu microunde

Alte aplicatii – panouri electrice, carcase metalice, panouri publicitare

Mesteru Manole comercializeaza tabla zincata la un pret foarte bun

Toata oferta de pret pentru tabla zincata o gasiti pe site: https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-zincata

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare sau de consiliere de specialitate pentru proiectele dumneavoastra puteti suna oricand la Mesteru Manole pe unul dintre numere de telefon de mai jos:

Materiale de constructii / Metalurgice:0741 238 406

Amenajari pentru interior/exterior:0740 105 585

Instalatii si produse electrice:0740 105 588

Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585

Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram