Tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o cada de baie – sfaturi de la Mesteru Manole

9 august 2017
Autor:
Suits Advertising

Cada de baie este un obiect foarte important care trebuie cumparat cu atentie

Dupa cum spuneam, cada de baie este un obiect sanitar foarte important pentru baia ta, deoarece este o achizitie pe care o faci foarte rar.

Practic, cada de baie este locul in care te poti relaxa dupa o zi obositoare de munca sau friguroasa. Este important ca atunci o cumperi, aceasta sa de calitate si rezistenta, deoarece nu o vei putea schimba prea des si nici nu se recomanda acest lucru. Daca vrei sa cumperi un model calitativ, intra pe urmatorul link https://mesterumanole.ro/instalatii-sanitare/cazi-de-baie-cadite-si-cabine-de-dus/cazi-de-baie-rectangulare unde vei gasi o multime de modele de cazi de baie de la Mesteru Manole

Pe langa calitate, trebuie sa tii cont si de design-ul baii in care aceasta va fi montata, mai ales datorita faptului ca un astfel de obiect sanitar iti poate transforma baia dintr-una simpla intr-una moderna si placuta.

Cele mai importante aspecte care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti cumperi o cada de baie

1. Spatiul – in primul rand, trebuie sa iei in calcul spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a monta acest obiect sanitar. Astfel, accesand link-ul de mai sus vei descoperi o gama foarte variata de cazi de baie din care iti vei putea alege modelul potrivit, deoarece vei gasi modele cu lungi si forme diferite.

2. Modelul – dupa cum spunea, la Mesteru Manole gasesti o multime de modele de cazi de baie. Astfel, poti alege ori un model care se lipeste de perete si care are forma rectangulara, ori un model de colt ori unul pe picioare care se monteaza in mijlocul baii, in functie de designul baii, dar si de preferintele tale personale.

3. Forma – ca si in cazul modelului, tot spatiul pe care il ai la dispozitie este cel care iti va spune ce forma sa cumperi. Pe piata exista cazi de baie cu forma rectangulara, ovala, patrata, rotunda si alte diferite forme particulare.

4. Materialul – aici trebuie sa ai grija, deoarece materialul din care este confectionata are si el o importanta destul de ridicata avand in vedere ca rezistenta acestui obiect sanitar in timp se datoreaza lui. Majoritatea sunt realizate din acril, fonta, otel, sticla si asa alte cateva materiale particulare. Acrilul este cel mai des utilizat material din care este realizata o cada de baie, dar si cel mai accesibil ca pret. Este un material care ofera o rezistenta buna, placut la atingere si se poate intretine destul de usor.

5. Accesoriile – acestea au si ele importanta lor. Cand vorbim despre accesorii ne referim in special la masca si suport. Pentru a stabili bugetul exact trebuie sa le iei si pe acestea in considerare. Daca le vei cumpara separat, trebuie sa ai grija ca acestea sa se poate potrivi intre ele, atat din punctul de vedere al materialelor din care sunt realizat, dar si al culorilor.

6. Dotari suplimentare – o cada de baie poate avea cateva dotari interesante. Astfel, iti poti achizitona un model cu jet de apa, cu apa termala, cu hidromasaj si asa mai departe. Insa, trebuie sa stii ca aceste cazi de baie au nevoie insa de un montaj special realizat de catre specialisti, de o intretinere particulara, de revizii la un anumit timp, de solutii speciale pentru curatat si asa mai departe.

Cam acestea sunt principalele sfaturi pe care Mesteru Manole ti le ofera pentru a-ti cumpara cea mai potrivita cada de baie pentru tine si nevoile tale. Spor la cumparaturi!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram