Terasa verde optiunea naturala in mijlocul junglei urbane

28 februarie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Aceasta tendinta a dus la anumite inovatii in domeniul constructiilor si mai ales a amenajarilor exterioare. Solutia gasita, extreme de ingenioasa si la indamana oricui proprietar de casa o reprezinta terasa verde .

Cu ajutorul acesteia vom putea sa ne amenajam un spatiu propice odhinei si relaxarii, chiar si in mijlocul unui oras aglomerat. Fiind o solutie naturala, in acelasi timp, tot mai multi proprietari se indreapta spre ea, ca sa beneficieze de multiplele avantaje de ordin estetic si practic.

De ce o terasa verde? Care sunt avantajele ei?

Spatiile verzi se diminueaza in permanenta, de aici solutia ingenioasa ce o reprezinta terasa verde. Dar ca sa ne putem bucura un timp indelungat de avantajele oferite de aceasta, terasa verde trebuie sa fie una de calitate, mai mult decat atat, sa fie montata corespunzator si in concordanta cu toate standardele de calitate din domeniu. O astfel de terasa verde se poate gasi si pe www . odu . ro. Aceasta companie, fiind unul din liderii de piata din tara noastra, are specialistii necesari cu ajutorul carora sa poata sigura servicii de consultanta specializata in vederea satisfacerii nevoilor oricarui proprietar. Un prim mare avantaj este ca terasa verde va actiona ca un foarte bun izolator.

Astfel in lunile toride de vara ne vom putea bucura de racoarea oferita de aceasta, mai mult decat atat, calitatea termoizolatoare se va observa in lunile geroase ajutand la conservarea caldurii in interiorul locuintei noastre. Prin acest mod aducand o contributie semnificativa la miscorarea facturii la intretinere, intotdeauna binevenita in orice gospodarie. Aceasta calitate ducand totodata la amortizarea investitiei initiale pe durata a cativa ani.

Merita mentionat si faptul ca prezenta terasei verzi, va creste valoarea imobilului unde este montata, dat fiind faptul ca in ultima vreme se pune tot mai mult accent pe cresterea spiritului de responsabilitate fata de mediu. Nu in ultimul rand, aceasta actioneaza si ca o veritabila termoizolatie, retinand apa, astfel nelasand-o sa se infiltreze si sa erodeze constructia.

De unde putem achizitiona o terasa verde de calitate?

Ca sa putem sa ne bucuram pe deplin de toate avantajele estetice si practice oferite de o terasa verde, aceasta trebuie sa fie de o calitate foarte buna, precum si montajul ei sa se efectueze intr-un mod profesional. Specialistii din domeniul amenajarilor exterioare recomanda apelarea la o companie cu experienta in domeniu: www . odu . ro. Dovada experientei si a calitatii lucrarilor stau cei peste 10 ani de prezenta pe piata romaneasca de profil, precum si personalul specializat si calificat in acest domeniu.

Compania utilizeaza numai plante de o calitate foarte buna, soiuri rezistente, care vor garanta o durabilitate ridicata in timp, astfel ca ne vom putea bucura de veritabila noastra gradina, spatiu de odihna in mijlocul orasului, un timp mult mai indelungat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram