Tencuieli decorative pentru fatade la Baupro lumea culorilor este nelimitata

23 august 2016
Autor:
Fortin

Dupa cum se spune, “nu e moment mai potrivit decat cel prezent” pentru a realiza ce v-ati propus sau ce va doriti, iar cand vine vorba de fatada casei dvs., tencuielile decorative pentru fatade de la Baupro pot fi alese in cadrul campaniei Toamna Fatadelor Baupro-campanie pentru tencuieli decorative la preturi speciale, desfasurata intre 15 august si 15 noiembrie.
Protejati-va zidaria impotriva intemperiilor si a uzurii mecanice cu tencuieli decoartive pentru fatade.
Tencuielile decorative au pe langa un rol estetic si rolul de a proteja zidaria. Indiferent unde este situata locuinta dvs., fatada acesteia va fi supusa intemperiilor naturii de-a lungul timpului. Diferente de temperatura, ploi, zapada, inghet… toate acestea pot afecta zidaria in timp. Insa daca o veti proteja corespunzator cu tencuieli decorative care nu sunt doar de calitate superioara, dar sunt si potrivite zidariei in sine in ceea ce priveste specificatiile lor tehnice, puteti economisi chiar sume considerabile pe termen lung.
Daca de pilda ne referim doar si la tencuiala decorativa si vopseaua Nanopor de la Baupro, distribuitor de produse Baumit cu sediul in Timisoara, aceasta este practic de doua ori mai durabila decat altele. In timpul uscarii tencuielii NanoporTop de exemplu se va forma un strat superior hidrofil. Umiditatea va fi absorbita de stratul acesta superior si in procesul sau de evaporare ea va inlatura particulele de murdarie. Pe scurt, veti avea o fatada a casei curata si frumoasa vreme indelungata. Acest lucru va insemna clar si ca nu va trebui deci sa va orientati spre o alta vopsea si alta tencuiala decorativa prea curand, ceea ce va duce la reducerea costurilor de mentenanta deopotriva.
Uitati de ideea unei locuinte anoste cu gama de culori la tencuieli decorative
Culorile au si ele o insemnatate mare in ceea ce priveste tencuielile decorative pentru fatade, iar la Baupro puteti alege intre o multime de nuante. Colectia de culori Baumit Life va permite utilizarea unui numar mare de culori in fel si fel de combinatii, pentru ca dvs. sa obtineti exact stilul dorit.
De ce sa va limitati imaginatia sau mai mult decat atat, culorile, cand vine vorba de decorul exterior al locuintei dvs.? La Baupro.ro gasiti tot ce aveti nevoie in acest sens si mai mult decat atat, in Toamna Fatadelor Baupro-campanie pentru tencuieli decorative la preturi deosebite, veti obtine toate acestea la preturi mult reduse.
Fie ca va orientati spre produsul premium Nanopor, care are efect de autocuratare prin fotocataliza, permite peretilor sa respire, va ajuta sa economisiti la costurile de mentenanta, protejeaza zidaria si totodata ii ofera un estetic unic si deosebit, sau va orientati spre alte tencuieli decorative pentru fatade, totul va este la indemana. Puteti contacta specialistii Baupro la nr. de tel. +40 365 440 740 sau prin email la [email protected] si obtineti solutia optima pentru lucrarea dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram