Tekka System recomanda modelele de porti potrivite pentru a decora si proteja locuinta

19 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

Portile sunt elemente care decoreaza si protejata locuintele rezidentiale. Sunt acele piese decorative care trebuie sa se imbine perfect cu cladirea si curtea interioara pentru a oferi un aspect prietenos, dar impecabil intregului ansamblu.

Designerii stiu cat de important este ca integrarea portilor sa fie corect elaborata, pentru ca aceste detalii asigura imaginea impresionanta pe care doriti sa o redati. Diferitele tipuri de porti create de mesterii priceputi pot fi adaptate si personalizate la orice tip de aspect, modern, clasic, neoclasic, regal, simplu sau burghez.

Fierul forjat - lux si opulenta

Numeroase tipuri de porti metalice au impresionant in timp datorita modului inedit in care sunt realizate. In toate epocile, metoda complexa de modelare a fierului inchins a fost considerata o arta. Deci, elementele realizate din acest material sunt adevarate creatii unice care infrumuseteaza.

Avantajele portilor realizate din fier forjat nu au legatura doar cu modul elegant in care sunt realizate, ci ofera si numeroase beneficii practice: sunt durabile, sunt rezistente, sunt usor de intretinut, sunt unice. Fierul forjat poate fi usor sudat, deci montarea unei astfel de piese este usor de realizat. Acest material nu se deterioreaza sub actiunea factorilor exteriori: inghet, dezghet, radiatii UV, ploi, etc. Un alt aspect care ajuta la mentinerea in stare impecabila a portii este legat de modul rapid de curatare. Diferitele tonuri si nuante fac ca aceste accesorii sa fie piese unice, ce innobilieaza orice locuinta.

Elementele metalice, practice si de bun-gust

Portile metalice sunt alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa beneficieze de accesorii practice si in acelasi timp placute. Fata de portile din fier forjat, cele metalice ofera un aspect modern complexului rezidential pe care il protejaza. Un alt avantaj este legat de pret! Designul portilor metalice poate fi realizate de specialisi pentru a personaliza aspectul exterior. Oricare ar fi modelul pe il care alegeti pentru a va proteja casa, fiti siguri ca veti beneficia de elemente originale, rafinate si elegante.

Porti din metal si fier pentru un aspect inedit

Prin combinarea intre fier forjat si metal se obtin lucrari cu adevarat impresionante. Prin aceasta metoda de prelucrare sunt combinate perfect elemente moderne cu elemente clasice maiestuoase, rezultatul final fiind unul exceptional. Daca optezi pentru aceasta alternativa vei beneficia de aspectul grandios oferit de elementele forjate si moderne.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram