Teava rotunda trasa si propietatile cu care vine ea

3 februarie 2017
Autor:
Suits Advertising

De ce credeti ca teava rotunda trasa este extrem de cautata de specialisti pentru a realiza diferite constructii metalice?

Haideti sa vedem ce caracteristici speciale are o teava rotunda trasa?

  • Rezistenta ridicata la greutati extrem de mari
  • Lipsa punctelor de sudura
  • Teava rotunda trasa are o forma simetrica perfect rotunda
  • Teava rotunda trasa are o rezistenta iesita din comun la presiune

Capacitatea ridicata pe care teava rotunda trasa este poate primul element pe care specialistii il iau in calcul atunci cand aleg sa utilizeze acest tip special de teava.

La fel, si faptul ca teava rotunda trasa nu prezinta puncte de sudura este unul dintre lucrurile care face ca teava rotunda trasa sa aiba o rezistenta extrem de ridicata pe absolut intreaba sa lungime.

Rezistenta ajuta constructorii ca atunci cand calculeaza rezistenta la presiunie, acesta sa fie un calcul corect, deoarece calitatea sudurii nu trebuie luata deloc in calcul. Desi teava rotunda trasa are un pret un pic mai piperat fata de alte tipuri de teava, trebuie sa stii ca aceasta capacitate de a rezista la presiuni foarte mari nu o sa o gasesti la niciun alt tip de teava.

Capacitatea ridicata la presiuni este un avantaj extrem de mare, deoarece se poate folosi o teava rotunda trasa mult mai subtire si mult mai usoara, aspect care conduce la o reducere a cheltuielilor in final.

Teava rotunda trasa detine o sectiune transversala perfect rotunda, datorita faptului ca nu are puncte de sudura. Teava rotunda trasa se comporta extrem de bine in conditii meteo nefavorabile, de aceea, tevile rotunde sudate de pe acest link http://mesterumanole.ro/catalog/metalurgice/teava/teava-rotunda-trasa se comporta exemplar in proiectele care se desfasoara in medii cu temepraturi extrem de ridicate sau extrem de joase.

Toate calitatile tevilor rotunde sudate fac din aceasta sa fie una dintre cele mai preferate solutii de specialistii in constructii in extrem de multe proiecte: elemente pentru platforme, constructie de nave maritime, realizare de conducte, dar mai ales, elemente care functioneaza la o presiune foarte ridicata.

De asemenea, acest tip de teava rotunda trasa mai este folosita si in cadrul constructiilor metalice, fiind deseori utilizata ca element structural, in locurile unde este nevoie de o rezistenta crescuta.

Despre Mesteru Manole

Daca doriti sa comandati online materiale de constructii de calitate si la preturi foarte bune Mesteru Manole este solutia ideala.
Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta personalizate in functie de proiecte puteti apela numarul de telefon 0741 238 406.

Teava rotunda trasa comercializata online de Mesteru Manole la un super pret!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram