Supravegheaza ti casa de la distanta cu un sistem de supraveghere HD

23 ianuarie 2015
Autor:
Content SEO

Supravegherea si securitatea locuintei sunt un factor important, mai ales atunci cand petreci mult timp pe drumuri, in vacante sau interes de serviciu.
Faptul ca-ti lasi casa nesupravegheata atunci cand pleci din localitate pentru mai mult de o zi, reprezinta un factor in plus de stres care iti poate strica vacanta sau iti poate afecta capacitatea de concentrare atunci cand pleci in interes de serviciu. Acest lucru poate fi evitat prin montarea unui sistem de supraveghere.
Pentru a-ti putea supraveghea casa la distanta este nevoie de un sistem de supraveghere format din aparat NVR (network video recorder) si camere de supraveghere video de tip IP.
Camerele de supraveghere IP capteaza imagini la rezolutie HD si le transmit mai departe prin internet fiind astfel posibila vizionarea fluxului de imagini in timp real de oriunde din lume!
Poti astfel sa-ti supraveghezi casa vizionand imaginile pe orice PC, laptop sau chiar pe terminale mobile precum smartphone sau tableta, fie ca folosesc symbian, android sau iOS ca si sistem de operare. Supraveghere se face in mod simplu si rapid printr-o interfata usoara (diferita in functie de producatorul camerelor si al aparatului NVR). Este nevoie doar sa accesezi o adresa sau sa deschizi aplicatia, iti introduci datele de logare si vizualizezi imediat imaginile in timp real.
Supravherea video HD de la distanta se poate dovedi utila si din alte considerente decat securitatea.
Poti monta camerele de supraveghere IP atat in interior cat si in exteriorul casei. Camerele de interior pot fi folosite pentru supravegherea copiilor, a batranilor sau a bonelor.
Stim cu totii cum este sa ai un copil singur acasa, un batran sau un copil supravegheat de o bona in care nu ai mare incredere.
De fiecare data cand iti doresti sa stii ce se intampla la tine in casa, poti accesa fluxul de imagini online. Confortul si linistea psihica vor atinge astfel cote maxime! De acum inainte nu va mai fi nevoie sa te grabesti acasa cu gandul ca poate s-a intamplat ceva rau.
Calitatea HD si sistemele de iluminare infrarosu cu care majoritatea modelelor de camere IP vin in dotare, permit o supraveghere de calitate chiar si in timpul noptii sau daca este intuneric.
Atunci cand esti hotarat sa achizitionezi un sistem de supraveghere HD cu camere IP, acorda mare atentie aparatului NVR. Cele mai importante specificatii sunt memoria internat de care dispune, disponibilitatea de a monta noi HDD-uri si numarul de canale care trebuie sa fie cel putin egal cu numarul de camere pe care doresti sa le instalezi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram