Sistemul german de tâmplarie PVC de 76 mm: soluția pentru noile tendințe de izolare fonica termica și eficiența energetica a imobilelor

29 iunie 2015

București – 29 iunie 2015, Profine România, subsidiara Profine GmbH din Germania, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața sistemelor de tâmplarie PVC la nivel mondial, completează portofoliul actual de produse cu o soluție care se adresează în mod explicit noilor tendințe de termo-fonoizolare și eficientizare energetică a imobilelor. Sistemul de tâmplărie PVC de 76 mm este comun brandurilor Kömmerling și Trocal, furnizate de Profine la nivel internațional.

Ferestrele moderne îmbunătățite cu seria PVC 76 mm satisfac toate cerințele de design, funcționalitate, izolare termică, fonică și de asemenea îndeplinesc toate cerințele de mediu.
Unul dintre avantajele majore oferite de sistemul de 76 mm este că permite instalarea unor panouri vitrate cu o lățime de 48 mm, adaptându-se astfel la noile tendințe de montaj al geamurilor triplustratificate.
Sistemul de 76 mm, la fel ca toate celelalte profile PVC Profine, este fabricat în Germania și are certificare GreenLine (fără plumb) reprezentând soluția de dezvoltare sustenabilă și de protecție a mediului. Principiul GreenLine înseamnă totodată eficiență energetică și folosirea materialelor reciclabile într-un concept inteligent.

Sistemul 76 mm oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, fiind de asemenea cel mai bun sistem de profile PVC din clasa sa. Sistemul este disponibil în 44 de culori și are următoarele caracteristici:
• Izolare termică optimă, datorită camerelor izolatoare special concepute în formă „V”. În cazul sistemului cu garnitură mediană fără izolații interioare suplimentare, se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K. Folosind un pachet de geam termoizolant foarte bun și sistemul 76 mm, coeficientul de transfer termic pe fereastră atinge valoarea de Uw = 0,77 W/m²K, fiind recomandat pentru casele pasive.
• Izolare fonică sporită, datorita pachetului de geam de până la 48 mm. Sistemul 76 mm beneficiază de garnitura mediană pe cercevea și pe toc, precum și de garnituri care oferă o foarte bună etanșare, ajungându-se la valori de izolare fonica de 48 dB.
• Protectie antiefracție superioară, obținută prin armăturile metalice cu formă specială. Fixarea balamalelor de fereastră se face prin mai mulți pereți ai profilului din PVC, iar cea a balamalelor de pe toc se realizează într-o zonă proiectată pentru rezistența la smulgere. Clasa maximă de rezistență obținută este RC 2 (WK 2)
• Grad înalt de stabilitate, prin folosirea armăturilor metalice cu statică excelentă.
• Adâncimea montajului de 76 mm permite un câștig energetic similar profilelor cu adâncimea de 88 mm.
• Aerisire controlată, printr-un concept nou, cu grile de aerisire integrate în toc.
• Raportul calitate-preț excelent, datorită faptului că se oferă un sistem ce prezintă caracteristici tehnice specifice profilelor superioare de 88 mm, însă la un preț foarte apropiat de profilele uzuale de 70 mm.

La începutul lunii iunie, Profine Romania a lansat campania „Câștigă cu Trocal și Kömmerling 76 mm – Fereastra casei tale“. Campania se desfășoară până la data de 25 noiembrie 2015 și este accesibilă tuturor persoanelor fizice rezidente în România, care achiziționează în perioada desfășurării campaniei produse de tâmplărie marca Trocal 76 mm sau Kömmerling 76 mm de la unul dintre partenerii Profine România S.R.L.
În cadrul campaniei sunt acordate patru premii, fiecare în valoare de 500 euro. Înscrierea în concurs se face prin intermediul completării online a formularului de înscriere existent pe site-ul dedicat. Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 2 decembrie 2015.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram