Sisteme de sprijiniri santuri pentru siguranta muncitorilor de pe un santier

24 februarie 2017
Autor:
Fortin

Societatea Luc Invest este un distribuitor autorizat a produselor furnizorului Kopras. Astfel, sistemele de sprijiniri santuri sunt de o calitate superioara si realizate in conformitate cu standartele europene care privesc siguranta in constructii.

Sisteme de sprijiniri santuri – Simplitate si eficienta

Sistemele de sprijiniri santuri realizate de producatorul Kopras necesita un minim de muncitori cu experienta pentru ca acestea sa fie instalate intr-un timp foarte scurt si indiferent de tipul constructiei. Astfel, viteza mare de ansamblare precumsi simplitatea modului in care sunt realizate aceste sisteme de sustinere santuri permite sa se reduca si timpul lucrarilor.
Din alt punct de vedere, sistemele de sprijinire santuri realizate de catre compania Kopras pot fi reutilizate de mai multe ori pentru diferite tipuri de constructii, acest lucru ducand la costuri mai mici pentru realizarea acestor lucrari.

LucInvest – Furnizor de idei si tehnologii noi
Societatea Luc Invest in parteneriat cu producatorul Kopras tinde in permanenta sa gaseasca solutii noi pentru sprijinul sapaturilor. Solutiile oferite de Luc Invest sunt durabilesi mai ieftine fata de alte sisteme de sprijinire santuri pentru sapaturile realizate pe un santier.
Elementele din care sunt realizate aceste sisteme de sprijinire santuri sunt imbinate intr-un tot unitar prin intermediul folosirii automatelor, al robotilor pentru turnarea, forjarea, presarea si chiar lipirea lor. Acest aspect permite ca calitatea sistemelor de sprijinire santuri sa fie una ridicata, acestea rezistand presiunii care se poate exercita asupra lor in momentul in care sunt montate pe un santier.

Avantajele utilizarii sistemelor de sprijinire santuri de la Luc Invest

Luc invest pune un accent imens pe siguranta oamenilor. Din acest motiv, sprijinirea santurilor prin utilizarea solutiilor propuse de societate prezinta in primul rand garantia sigurantei.
Personalul calificat detine ani buni de experienta in doemniu, iar solutiile oferite de acestia sunt in permanenta imbunatatite si adaptate necesitatilor clientilor.

Produsele utilizate in realizarea sistemelor de sprijinire santuri sunt in permanenta schimbare, iar dela an la an se obtin sisteme mult mai calitative si mult mai rezistente in timp, reutilizarea acestor sisteme devenind mult mai frecventa.
Catalogul produselor de sprijinire santuri ale societatii Luc Invest permite o mare elasticitate a alegerii, personalul firmei oferind solutii personalizate pentru fiecare problema care apare pe un santier si mai ales in materie de sprijinire santuri.
Luc Invest – Experienta in furnizarea materialelor si utilajelor necesare realizarii constructiilor
Luc Invest este un furnizor cu experienta de sisteme de sprijinire santuri, precum si de alte material necesare pe santierul unei viitoare constructii.

Utilizarea produselor oferite de societatea Luc Invest in parteneriat cu furnizorul cu renume Kopras prezinta in primul rand siguranta pentru munciori.
Din alta perspectiva aceste sisteme de sprijinire santuri sunt eficiente, acestea rezistand fortelor care actioneaza asupra lor. Sprijnirea sannturilor acum este mai simpla decat niciodata, caci LucInvest.ro ofera posibilitatea atat inchirierii cat si cumpararii unor astfel de sisteme.

Utilizarea repetata este si ea posibila, caci sistemele de sprijinire santuri detin o elasticitate necesara in manipularea lor astfel incat ele sa nu se deterioreze in urma acestui proces.
Societatea Luc Invest ofera support telefonic pentru clientii sai. Astfel, pentru a lua legatura cu specialistii in domeniu ai companiei, este pus la dispozitia dvs urmatorul numar de telefon : 0745 410 817

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram