Set 2 perdele tip plasa anti insecte material rezistent

3 mai 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Ne petrecem peste 80% din timp in spatii inchise, iar cel mai des ne petrecem timpul în locul unde ne simtim cel mai bine si anume casa sau căminul nostru.
De aceea este importanta siguranța căminului nostru rezultand de aici și siguranta familiei noastre.

Acum, cu sosirea primaverii nu numai noi ne-am trezit la viata si insectele fac acelasi lucru. Se trezesc la viața, ne delecteaza cu frumusețea lor, dar pe parcurs, în timp vor încerca să ne invadeze spațiul aducand unele neplaceri.
Stim cu totii cât de neplacuta este senzatia intepaturilor de insecte în special a tantarilor, sa nu mai vorbim de mustele care ne dau tarcoale an de an odata cu venirea caldurii.

Care sunt solutiile pentru a va proteja casa de insecte nedorite?
În primul rand o metoda de prevenire este amplasarea de perdele tip plasa anti insecte , care sa iti asigure siguranta casei tale.

De ce ai avea nevoie de o astfel de perdea?
Acest tip de perdea va permite sa va bucurati de aerul proaspat si curat de afara, însă fara sa fiți deranjat de insecte.
Perdeaua anti insecte dispune de un sistem care se închide foarte usor fiind dotata cu magneti de prindere pe taieturile interioare si asigurand o inchidere simpla si usoara fără ca insectele sa patrunda în locuinta.

Mi se întâmpla des sa uit usa deschisă mai ales cea de la balcon pe care recunosc, o „uit” intentionat deschisă ca sa permit accesul animalelor de companie.
Dacă aveți animale de companie mai mult ca sigur știți cât de curioase si bagacioase sunt. Miti a mea adora sa isi petreaca timpul la geam. De aceea perdeaua anti insecte nu numai ca ne protejeaza de insecte dar este perfecta si pentru animalele noastre de companie intrucat nu vor mai trebui sa ceara accesul în balcon.

Fiind perfecta pentru orice fel de ușa, asigura o montare usoara, iar după spalare poate fi reutilizata fara probleme.
Nu uita ca nimic nu e mai placut decât sa iti stii casa sigura!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram