SecuritInternational ro – Balustrade de sticla – Care sunt cele mai ingenioase moduri de folosire a sticlei pentru proiectele de arhitectura?

17 august 2017
Autor:
Fortin

In prezent, o casa moderna poate fi construita intr-un stil minimalist si modern cu ajutorul sticlei: mobilier din sticla, pereti din sticla, balustrade de sticla foarte rezistente la socuri si chiar pardoseala din sticla.
Istoria firmei Securit incepe acum 20 de ani si misiunea angajatilor sai, renumiti pentru arta si ingeniozitatea cu care utilizeaza sticla, consta in realizarea de multiple aplicatii destinate spatiilor de interior, cat si de exterior, recurgand la sticla securizata.

Simbol de lux si rafinament

Sticla a fost un material fascinant pentru omenire inca din momentul in care a fost descoperita. Desi la inceput oamenii au crezut ca poseda proprietati magice, dezvoltarea aplicabilitatii sticlei este remarcabila.
Reprezinta unul din cele mai vechi si versatile materiale in arhitectura si industria de constructii. Incepand cu secolul al 20-lea, arhitectura moderna a “indraznit” sa utilizeze sticla pentru a realiza fatade, cladiri si proiecte arhitecturale neobisnuite.

Departamentul pentru Sanatate din Tara Bascilor
Cladirea de birouri se gaseste in Bilbao, Spania, si are o infatisare cu totul neobisnuita.
Prezinta o fatata de sticla poliedrica si a fost numita drept cea mai impresionanta cladire de sticla din lume.
Aceasta are la baza o tehnologie de conservare a energiei electrice, intrucat permite luminii soarelui sa intre in interior din orice unghi.
Institutul de sunet si imagine
Fiind considerat una dintre atractiile orasului Hilversum din Olanda, cladirea este construita ca un cub perfect, ce are fatada acoperita cu sticla colorata.

Piramida Luvru
Una dintre cele mai constructii din sticla, piramida de la Luvru se remarca prin originalitate si rafinament.
Cand a fost dezvaluita lumii pentru prima data, constructia a fost criticata ca fiind mult prea moderna, insa imbinarea dintre originalitatea piramidei si aspectul vechi al muzeului care o inconjoara, fac din Luvru un spatiu spectaculos.
“Casa care danseaza”
Structura arhitecturala este realizata in stilul deconstructivism si se gaseste in Praga, Cehia. Cladirea se marca drept o constructie nonconformista si fascinanta printe cladirile construite in stil art nouveau din oras.

Balustrade de sticla

Reprezinta o solutie optima pentru a realiza un efect vizual spectaculos in incaperile dumneavoastra. Un avantaj consta in permiterea luminii sa patrunda in incapere, sporind vizibilitatea.

De asemenea, dau dovada de rezistenta garantata in timp datorita sticlei securizate din care sunt fabricate.
Fabrica Securit pune la dispozitia clientilor o gama variata de tipuri de sticla: sticla colorata, sablata, pusa in combinatie cu balustrade din lemn sau aluminiu.
Se intretin si se curata foarte usor si nu pun in pericol viata beneficiarilor. In interiorul incaperilor ofera un aer modern si luxos, fiind alegerea optima pentru scarile interioare din locuinta dumneavoastra.

Date de contact

Toate elementele si materialele utilizate in montarea balustradelor de sticla securizata sunt de calitate superioara.
Viziteaza website-ul www.securitinternational.ro si alege modelul preferat de balustrada de sticla. Reprezentantii firmei pot fi contactati la numarul de telefon:]
021 321 31 77
Si la adresele:
E-mail: [email protected]
Strada Agricultori, nr. 113, Sector 2, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram