Schele metalice Sisteme indispensabile pentru rezultate ireprosabile

20 ianuarie 2017
Autor:
Fortin

Clasificare schelelor se realizeaza in principal in functie de un singur considerent si anume de materialul din care acestea sunt confectionate, iar din acesta perspectiva, cele mai sigure, durabile si avantajoase sunt in mod cert schelele metalice.

Schele metalice - Informatii generale

Pentru a va asigura lucrul in cele mai confortabile si comode condiii, schelele metalice ar trebuie sa fie realizate si montate in urma unui calcul realizat in prealabil pe baza greutatii si dimensiunilor, ceea ce asigura stabilitate si rezistenta structurii. In plus, pentru a evita in totalitate riscul de accidente, avand in considerare situatiile de risc asociate cu lucrul la inaltime, elementele de spijin ale schelelor sunt un detaliu care poate face diferenta intre o lucrare realizata eficient si lipsita de evenimente neplacute sau o amintire urata si multe batai de cap pentru intreaga echipa.

Odata montate, aceste schele metalice sufera foarte greu modificari si din aceasta cauza se recomanda asamblarea lor doar de catre o persoana pregatita cu instructajul necesar. Acest lucru presupune cunoasterea:
Planului de montare a schelei;
Securitatii din timpul montarii;
Masurilor de prevenire a riscurilor de cadere atat a personalului cat si a obiectelor cu care se lucreaza la inaltime;
Masurilor de securitate in cazul conditiilor meteorologice precare;
Schele metalice LucInvest - Siguranta fiabilitate
Avand in vedere calitatile superioare ale schelelor metalice si durata lor impresionanta de viata, nu este de mirare ca si costurile de achizitie sunt ceva mai mari in comparatie cu alte sisteme din aceeasi categorie. Cu toate acestea, daca dispuneti de sumele necesare achizitionarii si aveti lucrari constante in industria constructiilor, investitia merita cu certitudine.

Daca totusi preferati o alternativa ceva mai ieftina dar doriti sa beneficiati de avantajele unei schele metalice, atunci LucInvest va ofera servicii excelente de inchiriere, iar gama de produse care va este pusa la dispozitie este impresionant de variata. De la piulitele necesare procesului de montare si pana la schele fixe.
In cazul ultimelor mentionate discutam despre o latime de aproximativ 1 metru si o inaltime ce poate ajunge si la 50 de metrii, cu o sustinere a greutatii de pana la 300 de kg/m2. La care se adauga inca un avantaj esential pentru echipamentele necesare in industria constructiilor si anume usurinta in manevrare.

Incapabile de sustinere a unei greutati ce depaseste 200 de kg, schelele mobile prezinta in schimb avantaje pe alte planuri, avantaje ce reies din insasi denumirea acestora: MOBILE.
Daca pana acum am vorbim despre schelele pentru exterior, este important de stiut ca la LucInvest gasiti si schele metalice pentru interior. Acestea sunt reglabile si reprezinta un ajutor esential in amenajarile interioare mai ales atunci cand discutam despre constructii de dimensiuni foarte mari.

Mai mult decat atat cautati in catalogul LucInvest veti gasi acolo unelte de cuplaj de cea mai buna calitate, baze reglabile pentru toate tipurile de schele, profile pentru imbinari, roti, podine sau chiar topogane pentru evacuarea molozului. Asadar va asteptam sa accesati: www.lucinvest.ro

Date de contact – LUC INVEST
Depozit Buzau
DN2-E85 nr 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau
Depozit Bucuresti
Sos.Oltenitei Nr.181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana
Telefon
0745 410 817
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram