Realizam constructii piscine cu mozaic pentru case vile hoteluri centre de agrement si nu numai

22 iulie 2016
Autor:
Fortin

Prin serviciul de constructii piscine cu mozaic oferim posibilitatea de a va alege acest tip de finisaj intr-o varietate impresionanta de modele si tipare. Vorbim despre tipare deoarece cu ajutorul tehnicii mozaic pot fi realizate diferite tipare repetative (pattern-uri) dar si forme speciale abstracte sau inspirate din natura, arhitectura Romei Antice, si nu numai.
Pentru a realiza aceste tipare, expertii nostri folosesc diferite tipuri de mozaicuri in diferite nuante si forme. Unul din cele mai populare tipuri de finisaje de acest gen este tiparul de mozaic in mai multe nuante ale aceleiasi culori de baza. Asadar, putem vorbi despre un efect cromatic foarte placut si chiar relaxant fiind perfect mai ales pentru piscinele familiale, acoperite sau in aer liber, precum si pentru cele ale hotelurilor si nu numai.
Elementele de mozaic pot fi folosite si pentru a crea diferite forme sau chiar si modele repetitive asa cum este cazul in ornarea piscinei cu motive grecesti sau romane. Practic pot fi realizate cam orice tip de modele, chiar si cele inspirate din motivele folclorice romanesti. Insa, indiferent de alegerea dumneavoastra, va asiguram finisaje de cea mai inalta calitate care nu numai ca arata superb, ci si trec testul timpului.
Echipele de constructii piscine cu mozaic au o vasta experienta (in medie 20 de ani) avand la activ peste 400 de lucrari efectuate pana in prezent. Asadar, expertii nostri pot realiza orice tip de finisaj cu mozaic plecand de la baza piscinei care este realizata din beton armat, pana la elemente decorative simple sau foarte elaborate.
Modele de mozaic simple, viu-colorate, cu modele hazlii sau personalizate
Pentru piscinele familiale va propunem o serie variata de modele, de la cele mai simple, cu mozaicuri pe baza cromatica, pana la finisaje complexe ce pot include chiar si initialele hotelului sau forme sugestive (o ancora, un pestisor, sau cam orice doriti). Pot fi folosite elemente de mozaic intr-o singura culoare de baza, albastrul fiind cea mai populara optiune, insa pot fi combinate si mai multe culori si nuante pentru a oferi un aspect perfect.
Asadar, va invitam sa va inspirati din colectia propusa de catre noi de piscine cu mozaic asteptandu-va comenzile. Putem construi piscine familiale, publice, acoperite sau nu; toate putand fi realizate in orice forma, configuratie si cu finisaje de cea mai inalta calitate. Va asteptam de asemenea, prin intermediul formularului de Contact cu intrebari si solicitari pentru oferte personalizate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram