Puteti avea un paradis acvatic chiar si acasa

25 iulie 2016
Autor:
Fortin

Ce optiuni aveti in ce priveste amenajarea piscinei?

Iluminarea piscinei nu este ceva foarte special dar cu siguranta este esentiala pe timp de noapte. Puteti opta pentru becuri care isi schimba culoarea pentru o atmosfera mai vie, sau proiectoare cu lampi incandescente pentru marginea piscinei, daca tot e vorba de ce montam pe marginea piscinei, cel mai important este sa aveti marja, sau mai simplu spus bordura piscinei. Aceasta inconjoara piscina si datorita suprafetei antiderapante puteti sa stati in picioare, sa sariti, sa va tineti de ele fara exista un pericol. Aici aveti o diversitate de modele si materiale din care sa alegeti. Cele mai folosite sunt dalele de piatra (rezistente si la ger ), gresia portelanata, pavele ornamentale din beton, lemn exotic sau tratat, mozaic de piatra sau marmura, piatra naturala sau gazon. Pentru fiecare stil gasiti si materialul potrivit.
Dupa o portie de distractie in piscina dorim sa ne relaxam, iar noi va putem crea un spa chiar langa piscina. Un spa este cel mai usor reprezentat de un jacuzzi bine plasat chiar langa piscine pentru a va relaxa mintea si corpul. Pe www.piscine-vidor.com puteti vizualiza intreaga noastra oferta si sa va convingeti de calitatea produselor noastre. Noi lucram cu cei mai buni producatori si de aceea va aducem si teme spa cu cele mai noi tehnologii. Va puteti juca cu luminile si sa le schimbati culoarea, controlati fluxul bulelor pentru un control bun si totul de la un ecran digital . Lasati aromaterapia si masajele pe seama spa-urilor noastre si nu veti regret decizia facuta.

Fiti chiar dumneavoastra cel care vine cu ideile ingenioase!

Revenind la constructii piscine beton, exista o tendinta noua in constructia lor care inseamna combinarea celor mai ingenioase poriecte arhitecturale pentru piscine cu ideile maestrilor nostrii peisagisti. Cautam sa cream o armonie care sa va aduca cat mai aproape de natura, sa fie oaza dumneavoastra personala. De la foisoare la spectaculoase efecte vizuale, totul este intregrat perfect si ofera un efect vizual spectaculos.
Nu va doriti piscine din beton care arata exact ca cea a vecinilor sau ca toate cele vazute in cataloage, va doriti ceva unicat si astfel puteti contribui la proiectul dumneavoastra. Cele mai mari atractii la o piscina sunt cascadele, fantanile si tot ce mai exista pe piata creat pentru un efect de miscare al apei. Tineti minte ca un jet mic de apa va trece neobservat intr-o piscina mare, cautati armonie in proiectul dumneavoastra iar noi va putem ajuta. De asemenea nu uitati ca pentru copii exista o varietate de tobogane si trambuline pentru un nivel mare de distractie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram