Proignifug solutii la cheie privind protectia pasiva la foc

20 iunie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Romfire este o societate cu capital autohton ce furnizeaza solutii la cheie privind protectia pasiva la foc pentru clienti rezidentiali si industriali.

Suntem una dintre societatile cu o experiența profesionala extinsa în domeniul protectiei antifoc, oferim servicii complete de realizare a sistemului de siguranta la foc.
Ne mandrim sa facem anuntul oficial în urma deschiderii site-ului nostru respectiv proignifug.ro care vizeaza produse dedicate clientilor nostrii în lupta cât si protectia antifoc conferind cladirilor si oamenilor o sansa in lupta cu focul.

Prin intermediul site-ului nostru avem misiunea de a furniza produse si servicii de calitate care sa îndeplinească cu succes dorintele tuturor clientilor nostrii.

Clinetii nostri vor avea toata siguranta apeland la produsele si serviciile noastre datorită execuției care va fi facuta in permanenta de personal calificat si autorizat I.G.S.U.
Personalul nostru este instruit în așa maniera încât participa in mod regulat la cursurile de perfectionare interne si externe, asigurandu-ne în mod deosebit ca suntem in pas cu noile tehnologii, pentru a putea furniza clientilor nostri la fiecare proiect in parte, un sistem certificat si functional care sa aduca un plus de valoare.

Oferim servicii de termoprotectie atât în ceea ce priveste structurile lemnoase cât si structurilor metalice prin acoperirea cu vopseluri termospumante.
In functie de tipul profilelor ce alcatuiesc structura metalica se poate identifica grosimea stratului de vopsea minim necesar pentru a asigura o protectie timp de 30-120 minute.

Suntem aplicatori autorizati si calificati pentru asigurarea termoprotectiei structurilor metalice, avand parteneri – furnizori Promat-Cafco, Sika-Unitherm, Dunamenti- K.
În ceea ce priveste protectia structurilor lemnoase avem inclus în catalogul nostru vopseaua ignifuga special conceputa pentru a asigura protecția unei suprafețe în caz de incendiu.
Formand un strat termorezistent în condiții de creștere a temperaturii, acest strat acționează ca un izolator crescând rezistența materialului.

Societatea Romfire este bucuroasa sa va poată oferi atat servicii cât si produse de cea mai buna calitate în concordanța cu cererea clientilor noștri.
Va așteptam sa ne vizitati magazinul pentru o mai buna vizualizare a serviciilor oferite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram