Praktiker lanseaza o noua campanie promotionala cu mii de premii de sezon

6 iulie 2015

“Obiectivul nostru este sa cream o experienta de cumparare completa pentru clientii Praktiker. Astfel, oferim o gama extinsa de peste 40 000 de produse si servicii conexe, aducem tot timpul produse noi si ne extindem reteaua, si poate cel mai important, oferim un pret corect. In plus, clientii care fac cumparaturi in magazinele Praktiker primesc intotdeauna si un cadou” a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
Aceasta initiativa face parte din seria campaniilor prin care Praktiker doreste sa premieze clientii fideli. Astfel, in luna aprilie, clientii Praktiker au primit cadou gratare si carbuni, in luna mai, vouchere de combustibil LUKOIL, iar in luna iunie, cei care au achizitionat produse din magazinele Praktiker au fost recompensati cu produse de vacanta constand in palete de tenis, ping pong si saltele de plaja.
Campania se desfasoara pe toate canalele media: OOH, TV, radio etc.
In prezent, Praktiker are 28 de magazine in ţara şi in Bucureşti si se bucura de recunostinta si aprecierea clientilor atat pentru gama extinsa de peste 40.000 de produse, cat si pentru calitatea acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram