Plasa sudata zincata este secretul constructiilor din ciment durabile

9 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

Fie ca este vorba despre constructii private sau proiecte complexe de utilitate publica, acest material este o solutie foarte la indemana si eficienta pentru realizarea de armaturi. Asigura rezistenta si durabilitate, venind in completarea proprietatilor pe care le are cimentul si devenind indispensabila proiectelor profesionist realizate.

Plasa sudata zincata si proprietatile sale

Plasa de acest tip este un material metalic compus fire groase de otel ce sunt dispuse vertical si orizontal astfel incat sa formeze niste ochiuri de forma patrata. Firele sunt sudate acolo unde se intersecteaza, formand astfel o plasa metalica ce poate avea diferite dimensiuni sau utilizari.

Varianta zincata a plasei sudate presupune si aplicarea unui strat de zinc peste intreaga structura, astfel incat aceasta sa fie acoperita uniform. Zincul ajuta la protejarea plasei impotriva oxidarii, in special avand in vedere faptul ca in mod normal, plasa sudata zincata este inclusa in placile de ciment din podele, plafoane sau pereti.

Utilizari pentru plasa sudata zincata

Principala utilizare pentru plasa sudata zincata este in proiectele ce au nevoie de armatura. Fie ca este vorba despre suprafete intinse sau reduse, exterioare sau interioare, placile de ciment au o mai mare rezistenta daca sunt turnate peste un sistem de armatura, iar plasa de acest tip este cea mai apreciata in acest scop, fiind simplu de folosit, eficienta si accesibila ca pret.

Plasa sudata zincata este un material ideal in armaturile pentru pardoseli, chiar daca peste acestea sunt puse placi de gresie sau parchet, sisteme de incalzire prin podea, rampe de acces, parcari, balcoane sau fatade si chiar piscine. Plasa de acest tip se utilizeaza in special in straturile superioare ale placilor de ciment, fiind o armatura relativ usoara.

Avantajele folosirii de plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata indeplineste o serie de benficii ce se revarsa asupra constructiilor in care este inclusa. Acestea au ca punct central o mai buna calitate a proiectului in cauza. Astfel:

Plasa sudata zincata asigura rezistenta in timp a placilor de ciment

Materialul permite rezistenta placilor de ciment la presiuni mari

Plasa permite placilor de ciment sa fie relativ elastice, fara a se deteriora

Impiedica craparea placilor de ciment

Materialul din care este confectionata este foarte dur

Este usor de transportat si depozitat

Datorita stratului de zinc, plasa sudata zincata are o rezistenta foarte buna la coroziune

Plasa sudata zincata este, asadar, cel mai bun prieten al proiectelor de constructie ce implica turnarea unor placi de ciment, asigurand rezistenta sporita si o experienta mult mai placuta utilizatorilor decat in absenta utilizarii ei.

De ce sa cumparati plasa sudata zincata de la Mesteru Manole?

Un aspect foarte important este insa achizitionarea unui astfel de material la cea mai buna calitate, pentru ca rezultatele sa fie cele prognozate, de la vanzatori de incredere si cu experienta in selectarea materialelor de constructie. Plasa sudata zincata de calitate poate fi achizitionata si online, foarte usor, accesand: https://mesterumanole.ro/metalurgice/plasa-sudata.
Un material de constructie calitativ va creste autocmat calitatea intregului proiect si va face ca investitia sa fie una mult mai avantajoasa, datorita rezistentei sporite pe care aceasta o va castiga.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram