Pardoseli pvc de la Milucon calitatea garantata pentru rezultate remarcabile

31 mai 2017
Autor:
Fortin

Aceste pardoseli PVC sunt un tip special de pardoseli, care se remarca prin durabilitatea lor, prin rezistenta la traficul intens pe acestea si care sunt ideale spre a fi instalate in cele mai variate spatii.
Milucon este o companie specializata in realizarea diferitor tipuri de pardoseli, inclusiv a pardoselilor PVC, rezultatele obtinute fiind de o inalta calitate si cu un aspect estetic pe masura.

Cele mai importante aplicatii ale pardoselilor PVC

Pardoselile PVC sunt extrem de utilizate pentru ca datorita caracteristicilor acestora, in special a proprietatilor antibacteriene si curatarea rapida, ele pot fi instalate in diferite spatii din industria alimentara sau cea farmaceutica, in clinici, cabinete medicale, scoli dar si in diferite spatii de birouri sau chiar in institutiile publice.
Aceste pardoseli PVC reprezinta o alegere ideala atunci cand se doreste realizarea unei izolari acustice, obtinereaunei pardoseli confortabile la pasire sau care detine proprietati antiderapante.

Caracteristicile pardoselilor PVC care le evidentiaza fata de altele

Pe langa aspectele prezentate mai sus, pardoselile PVC se mai caracterizeaza si prin faptul ca sunt igienice. Datorita acestui fapt, aceste pardoseli nu permit formarea microbilor pe ele, iar curatarea lor se poate face rapid, putandu-se utiliza chiar si diferiti agenti chimici de curatare caci aceste pardoseli PVC sunt rezistente si la acesti factori.
Impactul vizual pe care il prezinta o pardosea este si acesta un factor important. Milucon.ro realizeaza pardoseli PVC care detin un aspect estetic placut si care pot fi realizate in diferite culori pentru crearea unei ambiante relaxante in spatiile in care sunt instalate.
Servicii profesionale de la Milucon - pardoseli cu avantaje multiple

Pardoselile PVC detin o serie de beneficii care le evidentiaza fata de alte pardoseli clasice, astfel:
Rezistenta la uzura este un factor important pentru ca acest aspect transforma pardoselile PVC in investitii pe termen lung.
Aceste pardoseli prezinta o rezistenta si in fata petelor care se pot forma pe pardoselile clasice cat si in fata zgaraieturilor. Astfel, aspectul estetic este pastrat si el intact pe o perioada lunga de timp.
Instalarea acestor pardoseli PVC este un proces usor, la fel fiind si intretinerea lor, cu atat mai mult cu cat se pot utiliza si diferite substante chimice pentru curatare.
Modelele de pardoseli PVC sunt disponibile intr-o varietate de culori, lucru care permite ca acestea sa poata fi adaptate pentru orice spatiu.

Milucon - solutii inovative pentru orice spatiu - conditii avantajoase de realizare a pardoselilor PVC
Pardoselile PVC reprezinta solutii moderne pentru amenajarea interioara a diferitor spatii, modelele obtinute fiind rezistente si cu o durabilitate mare.
Daca si dvs dunteti in cautarea de servicii profesionale in acest domeniu al pardoselilor PVC, Milucon este reprezentantul ideal al acestei cerinte.
Mai multe informatii despre aceste pardoseli PVC puteti obtine prin mail la adresa [email protected] sau prin apel telefonic la 0766419049.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram