Pardoseli de cauciuc introducere generala

24 octombrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Diverse caracteristici ale pardoselilor de cauciuc

Printre diverse proprietati ale pardoseli de cauciuc s-ar afla si, printre altele, aparenta ca ar fi antistatice. De asemenea, ar mai fi si pardoselile cu proprietati conductive, electroconductive sau/si electrodisipative.
De asemenea, ar fi in general si fonoizolante, termoizolante si elastice, rezistente la uzura, ecologice, si antiderapante.

Aditional, ar mai fi ignifuge, prevenind oxidarea si neintretinand arderea, simultan fiind relativ rezistente la tigari aprinse (crescand sansele ca suprafata sa nu se deterioreze), precum si la concentratii relativ slabe si moderate de uleiuri, acizi, baze, precum si alte substante corozive.
Placile nu ar necesita sudura intre ele, conectarea fiind facuta in asa maniere incat ochiul uman gold sa nu fie in stare sa faca distingere vizuala pentru recunoasterea “ochiometrica” a fisurilor microscopice dintre placi. Astfel, acoperirea nu ar mai fi necesara in ceea ce ar privi aspectul pardoselii, desi ar putea fi relativ convenabil de facut din alte considerente.

Clasificarea pardoselilor din cauciuc

Doua caterogii majore, in functie de susceptibilitatea suprafetelor acoperite la anumite tipuri de trafic.
Pardoseli pentru trafic industrial
in cazul a diverse suprafete de circulatie a utilajelor de tonaj (stivuitoare, macarale, autotrenuri etc.), sau/si orice alte medii relativ intens solicitate mecanic.
Ca si alte cateva exemple, in cazurile vaselor de transport naval, precum si vehicule de transport rutier si feroviar, poligoane militare, etc.
De asemenea, ar fi relativ eficiente si pentru medii susceptibile la riscuri de incendiu, aprindere si explozie. Astfel de pardoseli ar fi de obicei folosite in incinte echipate cu dispozitive electronice care ar necesita necesita conditii mai aparte de conductibilitate si disipativitate (centre de comanda si de calcul, centrale telefonice, centrale nucleare, etc.)
Pentru trafic pietonal - In cazul suprafetelor expuse la traficul pietonal relativ intens
Pentru zone implicative de, printre altele, aglomeratii pietonale (statii de autobuze si autocare, in vapoare si trenuri, gari si aeroporturi, sali de spectacol si concerte, spitale, spatii comerciale de marimi relativ mici si medii, precum si cladiri de birouri, teatre, etc.

Pentru spatii comerciale relativ mai mari (mall-uri, supermarket-uri, magazine, banci, centre de afaceri, depozite fara trafic mecanic mai intens, etcetc.). De asemenea, si pentru cladiri de genul institutiilor publice (show-room-uri, muzee, sali de expozitie, locatii de lucru cu publicul, scoli, licee si universitati, orfelinate si aziluri, etc.), precum si incinte antiseptice, unde pardoseala s-are suda pentru etansare, cum ar fi in laboratoare, sali de operatii si spitale, etc.

Milucon: oferte variate pentru pardoseli de cauciuc

In ceea ce ar privi instalarea si amenajarea de pardoseli de cauciuc, www.Milucon.ro ofera o gama relativ variata de servicii si produse.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram