Oferte speciale de vara la placile OSB de la Mag Constructii

17 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul MagConstructii ofera meseriasilor in constructii placi OSB din trei straturi care sa ii ajute sa realizeze constructii cu cadru de lemn rezistente si durabile. Aceste placi OSB sunt realizate pe baza de lemn din aschii rasionoase mari ca dimensiune fiind lipite intre ele cu adeziv.

La ce folosesc placile OSB

Aceste placi OSB se folosesc pentru constructiile din lemn fiind un material cheie pentru ca respectiva constructie sa fie una durabila si rezistenta. Placa OSB dispune de o stabilitate mare si de un nivel ridicat de rezistenta si durabilitate. Straturile de suprafata sunt orientate longitudinal cu directia de productie iar celelalte straturi sunt orientate transversal. Dupa cum s-a precizat, aceste placi OSB sunt ideale pentru constructiile cu cadrul din lemn oferiind stabilitate, rezistenta si durabilitate acestora. Odata cu cresterea popularitatii placilor OSB se pune tot mai mult accentul pe caracteristicile unice ale acestora.
Placa OSB de la MagConstructii este un element important in ceea ce priveste constructiile de plafoane si acoperisuri la cladiri. Aceasta se mai foloseste si ca strat portant pentru diverse pardoseli dar si pentru panouri sandwich pentru diversi pereti.
Alte domenii de utilizare ale placilor OSB sunt reprezentate de ambalaje, paleti si containere de transport. Cu astfel de placi se pot acoperi temporar deschiderile cladirilor pana cand se pune o usa la acea intrare.
In ceea ce priveste grosimea placilor OSB ce se gasesc in magazinul de constructii precizat mai sus acestea sunt de 6, 8, 10, 12, 15, 18 si 22 mm, dvs putand sa va alegeti grosimea placilor OSB in functie de ceea ce aveti nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram