Nu ne putem juca cu electricitatea

7 martie 2017
Autor:
Touch Media

Daca in alte situatii mai putem lasa treburile de pe o zi pe alta, in cazul electricitatii nu este deloc asa, ne putem pune singuri viata in pericol, locuinta si riscam sa ardem toata instalatia electrica din casa. Pentru a evita incendiile sau pericolul de electrocutare trebuie sa schimbam toata instalatia electrica, sa inlocuim toate cablurile din aluminiu cu cabluri din cupru. Costurile nu sunt foarte mari, insa astfel vom putea evita o multime de dezastre survenite in urma neglijentei. Optati si pentru schimbarea sigurantelor fuzibile cu sigurante automate, mult mai precise.

Prizele tale fac un zgomot ciudat? Primele semne care indica probleme la instalatia electrica sunt zgomotele ciudate care vin fie de la prize, fie de la tabloul electric. Cu toate ca acest lucru poate avea urmari foarte grave, oamenii nu ii acorda prea mare importanta! In momentul in care intampinati astfel de probleme trebuie sa apelati la un specialist pentru diagnosticare si reparative, iar pana atunci trebuie sa intrerupeti curentul electric pentru a nu lua foc. In principiu se inlocuieste tot, prizele duble, orice este ars sau nu prezinta siguranta din tabloul electric.

Pe site-ul Euro Vial Lighting gasiti tot ce aveti nevoie pentru a schimba instalatia electrica si nu numai. Daca becurile palpaie, se stig si se aprind singure inseamna ca este o defectiune la panoul electric, pe langa inlocuirea sigurantelor si reparatie puteti schimba becurile clasice cu becuri led Philips, de o generatie mai noua care prezinta foarte multe avantaje.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram