Noul catalog Brico Dépôt aduce primavara în casa ta

13 martie 2017

Luna martie face trecerea de la zilele mohorâte la cele frumoase, primăvara își intră în drepturi, iar noul sezon este la start. Brico Dépôt lansează în noul său catalog o gamă de articole pentru construcții, amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, ce te ajută să îți pregătești locuința exact cum îți dorești tu!

Noul catalog Brico Dépôt vine exact la timpul potrivit. Știm cât este de important pentru tine căminul tău, astfel că, la Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 – 6.04 2017, găsești o gamă variată de produse outdoor și indoor. Special concepute pentru grădina și locuința ta.

După o iarnă grea, plină de ploaie și viscol, #incepecevanou. Știai că primăvara este o perioadă excelentă pentru plantat pomi în grădină? A sosit timpul să îi redai culoarea de altă dată. Îți oferim o gamă variată de arbuști, butași și pomi fructiferi de diferite soiuri din care să alegi. Butașii de struguri, de trandafiri sau bulbii de flori sunt soluția ideală pentru ca grădina ta să strălucească în această perioadă.

Dacă vrei la vară să vezi cum razele soarelui se reflectă în iarba dimineții, sădește acum Gazonul Sunshine, special pentru zonele uscate și aride. Iar Îngrășământul Universal de la Agro CS este asistentul perfect pentru o protecție pe întreaga durată a anului.

MotoSapa 7CP cu o greutate de 70 de kg și o transmisie mecanică bazată pe pinioane de ulei te ajută să dai un aspect nou grădinii tale și să o faci principala atracție a vecinilor.

Ferestrele PVC sunt soluția perfectă pentru o temperatură constantă în căminul tău. Prevăzute cu un coeficient de transfer fonic de 50 și 55 db și cu un profil cu protecție la razele ultra violete, ferestrele PVC sunt ideale pentru odihna și liniștea ta.

Oferă-i strălucire casei tale cu gama de vopsele și accesorii în stocuri masive. Lavabilele de interior de la Danke și Savana au un timp de uscare de maxim 6 ore și merg cel mai bine cu Trafaletul Anti – Picurare cu mâner de plastic, special pentru locurile greu accesibile.

De asemenea, amenajarea căminului tău se poate face simplu și fără bătăi de cap. Creditul în magazin de la Euroline îți oferă promoția de 2 ani fără dobândă și este valabil în perioada 1.03.2017 – 30.04.2017. Nici o treabă nu-i prea grea când ai 2 ani fără dobândă !

Vino când vrei, noi te așteptăm cu stocuri în cantități industriale! Începând cu 1 Martie 2017 am prelungit programul magazinelor pentru ca tu să ai mai mult timp de cumpărături, iar depozitele Brico Dépôt din toată țara funcționează acum după orarul de vară:

Luni – Sâmbătă : 8:00 – 21:00
Duminică : 8:00 – 20:00

Primăvara aceasta #Incepecevanou la Brico Dépôt !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram