Nou la Romstal: Inverterul Solax

25 august 2016

Romstal va propune invertoarele Solax SK-SU, acestea sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai inalte standarde. Ele combina functiile unui incarcator solar, ale unui incarcator de baterii si ale unui inverter grid-tie. Afisajul LCD usor de configurat permite modificarea a diversi parametrii precum curentul de incarcare sau gradul de descarcare al bateriei, dar si prioritatea incarcatorului – sistemul fotovoltaic sau curentul extras de la retea. Regulatorul incorporat in invertoarele SK-SU sunt de tip Maximum Power Point Tracking, ceea ce ne asigura de faptul ca in orice moment vom obtine puterea maxima disponibila.

Invertoarele Solax All-In-One SK-SU gestioneaza energia electrica produsa de panourile fotovoltaice, astfel:
1. Prioritari in alimentarea cu energie electrica sunt consumatorii, iar surplusul de energie produs se va stoca in baterii(AGM, GEL sau LiFePO4).
2. Dupa ce bateriile sunt incarcate, surplusul de energie poate fi injectat in retea sau energia se poate redirija catre un consumator care sa preia diferenta de putere.
3. In perioada de noapte consumatorii vor fi alimentati cu energia stocata in acumulatori.
Avantaje invertoare SK-SU:
–pot functiona si fara acumulatori;
–includ functia ZERO INJECTIE in retea, sistemul fotovoltaic necesitand executia unui proiect, obtinerea de avize si aprobari de la furnizorul de electricitate numai daca utilizatorul doreste sa injecteze surplusul in retea.
–este asigurata alimentarea consumatorilor si in cazul penelor de curent.
–consumatorii nu sunt afectati de fluctuatiile de tensiune (supra sau subvoltaj din retea).

Rolul invertorului este esential, de aceea este necesar sa investiti intr-un dipozitiv care sa va garanteze o functionare normala pentru o perioada indelungata. In cazul sistemelor oferite de Solax Power Europe, nu numai ca veti fi siguri de calitatea si eficienta acestora, dar veti putea avea oricand acces la serviciul online asigurat de 16 birouri internationale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram