LucInvest ro – Creste siguranta constructiilor cu ajutorul firmelor specializate in vanzare popi metalici

6 iunie 2017
Autor:
Fortin

Pentru a creste rezistenta edificiilor, apeleaza la serviciile specialistilor in vanzari popi metalici.

Popii metalici sunt in realitate niste suporti din metal utilizati cu scopul de a sustine sistemele de cofrare, peretii sau planseele imobilelor aflate in constructii. Dimensiunile acestor obiecte difera in functie de constructia pentru care sunt utilizate si nevoile in privinta sustinerii ei. Pe piata exista o varietate de astfel de suporturi, insa pentru a face alegerea potrivita este foarte bine sa cereti sfaturile specialistirlor in vanzari popi metalici.

Alege elementele de sustinere potrivite pentru constructia pe care o realizezi

Popii sunt elemente confectionate din metal cu scopul de a sustine anumite parti dintr-o constructie aflata in curs de realizare. In functie de tipul edificiului la care muncitorii lucreaza, exista mai multe tipuri de astfel de elemente.
O categorie pe care specialistii in vanzari popi metalici o recomanda sunt cei vopsiti. Popii metalici vopsisi sunt confectionati din otel de calitate superioara si sunt folositi, de regula, pentru fixarea elementelor de sustinere de la exterior, precum nervuri ale cofrajerlor, cu dimensiuni reduse, sau caloti ale acestor nervuri. Specialistii ii recomanda datorita faptului ca ajuta la eliminarea efortului costisitor pe care-l impune sustinerea cofrajelor. Aceste elemente pot avea inaltimi care variaza intre 2,5 m si 4,10 m.

Firmele specializate comercializeaza si popi metalici cu teu, vopsiti sau zincatri, popi metalici pentru tragere sau impingere, elemente ale caror dimensiuni nu depasesc 4,1 m. De asemenea, exista si trepiede speciale, necesare pentru sprijinirea popilor metallici.
LucInvest.ro este una dintre cele mai de incredere firme specializate in vanzari popi metalici
Inainte de inceperea constructiei, orice investitor trebuie sa se orienteze catre firmele care ii pot garanta servicii de calitate in privinta viitorului edificiu. Si toate acestea deoarece siguranta imobilului este foarte importanta.
In aceste conditii, recomandarea este Luc Invest, firma ai carei specialisti sprijina orice investitor in demersul sau referitor la finaliarea, in conditii de siguranta, a constructiilor pe care le finanteaza.

Specialistii Luc Invest ofera vanzare popi metalici la preturi accesibile si mizeaza pe cresterea gradului de rezistenta al constructiilor. Firma pune la dispozitie beneficiarilor o gama variata de istalatii de protectie a constructiilor de tipul popi metalici, cu dimensiuni diferite, toate produsele fiind asigurate in baza certificatelor de conformitate ISO. Obtinerea garantiei ISO reprezinta rezultatul unei munci tratate cu seriozitate si responsabilitate, care are la baza si feedbak-ul pe care firma l-a primit de-a lungul timpului din partea clientilor cu care a colaborat.

Detalii suplimentare despre produsele disponibile, oferte si preturi descoperiti pe website-ul Luc Invest: www.lucInvest.ro. De asemenea, relatii se pot obtine si la numarul de telefon 0745 410 817. Firma are deschise si doua depozite, unul la Buzau, iar celalalt in Bucuresti. Adresa depozitului din Buzau este: DN2/E85, localitatea Gura Calnaului, iar adresa depozitului din Bucuresti este – Soseaua Oltenitei, nr . 181 (fosta fabrica Danubiana), Popesti Leordeni, judetul Ilfov.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram