Lipirea lemnului realizata in mod calitativ prin utilizarea adezivilor de la Klebrom ro

15 mai 2017
Autor:
Fortin

In acest domeniu lipirea lemnului nu deroga de la lege si astfel si aici trebuie alesi adezivi rezistenti si care sa detina proprietati de impermeabilitate, rezistenta la temperaturi variate, precum si la expunerea la factorii exteriori.
Lipirea lemnului este un proces important in realizarea oricarei lucrari din masa lemnoasa pentru de acest aspect depinde calitatea lucrarii realizate. Tocmai lipirea lemnului presupune imbinarea diferitor piese din acest material, fara acest procedeu produsul final fiind imposibil de realizat.
Klebrom - produse eficiente care coresound celor mai inalte standarte

Klebrom este un comerciant roman care​ importa diferite tipuri de adezivi, printre care si cei necesari lipirii lemnului fabricați in Germania de catre Klebochemie - lider mondial in realizarea de adezivi de o calitate inalta si care respecta toate normele de securitate si de tehnica impuse de acest domeniu.
Adezivii importati si care pot fi folositi pentru lipirea lemnului atat a speciilor europene, cat si a celor asiatice sunt un adevarat ajutor in aceasta faza de realizare a diferitor obiece din lemn pentru ca proprietatile acestor adezivi permit o incleiere rapida dar si rezistenta in timp.

Adezivi pentru lipirea lemnului cu calitatea incleierii D3 sau D4
Calitatea incleierii lemnului D3 sau D4 presupune ca acesti adezivi care fac parte din aceste categorii sunt in primul rand rezistenti la apa, dar detin si alte proprietăți care combinate permit obtinerea unei lipiri a lemnului eficiente.
Adezivii din aceste categorii sunt adaptati spre a fi utilizati si la lucrari de lipire a lemnului mult mai dificile cum ar fi imbinarea colturilor ferestrelor sau a altor asemenea elemente.
Alte lucrari la care pot fi utilizati adezivii din categoriile D3 si D4 sunt imbinarea pieselor scarilor, realizarea balustradelor, lipirea placilor de lemn masiv pentru exterior, incleierea de lemn dur sau tropical, precum si a speciilor exotice.

Adezivi poliuretanici monocomponenti - istorie indelungata in utilizarea lor la lipirea lemnului
Adezivii poliuretanici monocomponenti sunt utilizati de zeci de ani pentru realizarea diferitor imbinari care au ca mateiale principale masa lemnoasa intr-un mod foarte eficient.
Aceste lipiri sunt realizate cu succes datorita trasaturilor unice ale acestor adezivi care presupun:
Acesti adezivi nu sunt realizati pe baza de apa, iar uscarea lor se realizeaza printr-un proces de geliferare chimica care se declanseaza datorita umiditatii care se gaseste in aer. Datorita acestui aspect, acesti adezivi utilizati in lipirea lemnului pot fi intrebuintati in cele mai diferite conditii de productie.
Adezivii din aceasta categorie detin o rezistenta sporita nu doar la umiditate ci si la variabilitatile temperaturii.

Aplicarea acestor adezivi este extrem de simplificata, acest procedeu putandu-se realiza prin utilizarea recipientului in care fiecre adeziv este furnizat, a unei spatule sau a valtului manual.
Rezultate rezistente in lipirea lemnului se pot obtine prin aplicarea acestor adezivi si doar pe o singura parte.
Klebrom.ro - solutii adaptate necesitatilor clientilor
Societtea Klebrom cu sediul in orasul Brasov, pe strada Durau numarul 11 este specializata in importarea si comercializrea de adezivi de o calitate inalta, adezivi care se pot utiliza pentru o gama vasta de lucrari care presupun lipirea lemnului.

Acesti adezivi presupun proprietati unice care permit ca fiecare lipire a lemnului, indiferent ca este la exterior sau la interior sa fie rezistenta, astfel incat produsele rezultatele​ sa dureze in timp.
Informatii suplimentare despre acesti adezivi, precum si despre normele de care trebuie tinut cont in manipularea lor pot fi aflate prin apel telfonic la 0268/ 411 367 sau 0726/ 159 136.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram