La MagConstructii gasiti polistiren expandat la preturi foarte bune

23 decembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

La magazinul de materiale de constructii MagConstructii gasiti o multime de produse care sa va ajute sa realizati lucrari de calitate, durabile si rezistente in timp.

Polistiren expandat pentru o termoizolatie de calitate

Placile de polistiren expandat de la MagConstructii reprezinta solutia ideala pentru o termoizolatia durabila si de calitate. Aceste placi din polistiren expandat sunt obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat.

Totodata, aceste placi detensionate au suprafata neteda si lucioasa si nu produc fisuri. Nu au denivelari si abateri de perpendicularitate cu exceptia celor prescrise.

Domeniile de utilizare ale placilor de polistiren expandat

Aceste placi de polistiren expandat le puteti folosi pentru a termoizola sarpante de lemn, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse pe spatii reci.

Astfel de placi de polistiren se pot folosi si pentru termoizolatia peretilor despartitori, peretilor bistrat, cu si fara spatii de ventilare.

Avantajele placilor de polistiren expandat

Acest placi de polistiren expandat ofera multiple avantaje dvs cei care folositi astfel de materiale de constructii.

Au o buna capacitate de difuzie acest lucru insemnand ca nu permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. In acest mod, peretele va respira si nu va fi umed. In acelasi timp, o astfel de placa de polistiren expandat are cea mai buna eco-eficienta deoarece procesele de producere nu sunt mari consumatoare de energie.

Pentru a vedea intreaga gama de produse intrati pe site-ul MagConstructii si vizualizati intreaga gama de placi de polistiren expandat pe care le puteti folosi pentru a face o termoizolatie de calitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram