Ignifugare eu Necesitatea instalarii unei trape de fum direct la locatie

28 aprilie 2017
Autor:
Fortin

De aceea, instalarea unei trape de fum este unul dintre pasii necesari pe care fiecare patron sau proprietar de spatiu trebuie sa ii indeplineasca pentru a se asigura de buna functionare a productiei in regim de siguranta si a isi proteja viata personala si a angajatilor.
Compania Ignifugare vine in sprijnul nostru prin diversitatea de solutii adresate protejarii vietii umane si a bunurilor materiale.

Masuri de prevenire a incendiului si manangementul conservarii vietii umane si a bunurilor materiale

Printre acestea mentionam: instalarea sistemului de sprinklere si a senzorilor de fum, montarea usilor si peretilor ignifugi, implementarea trapelor de fum si a solutiilor destinate termoprotectiei in caz de incendiu, precum si maximizarea rezistentei la ardere a materialelor utilizate in designul de interior al oricarui tip de cladire.

Ce sunt trapele de fum si la ce sunt folosite?

Trapele de fum sunt o solutie de ventilatie ce indeparteaza fumul si caldura spatiului in care are loc un incediu.
Instalatiile tehnice montate la locatie trebuie sa indeplineasca o serie de reglementari specifice, inclusiv implementarea la locatie a trapelor de fum cu deschidere manuala sau automata pentru a asigura evacuarea in conditii de siguranta si aerisirea spatiului.
Trapele de fum fac parte din categoria de sisteme de desfumare ce reusesc sa previna in mod eficient gradul ridicat al daunelor aduse bunurilor personale in caz de incendiu.

Care sunt beneficiile instalarii unui sistem de ventilatie naturala prin intermediul trapelor de fum?

Instalarea sistemelor de ventilatie naturala sunt optionale insa necesare, avand in vedere cat de vital este ca fumul sa iasa cat mai repede din cladire aflata in flacari, pentru a le permite persoanelor aflate la locatie sa evacueze de urgenta cladirea. Permitand fumului sa iasa, peretii cladirii nu se supraincalzesc, iar pericolul declansarii unor explozii cauzate de gazele emanate de flacari se reduce, diminuand astfel riscul de colaps al cladirii.

Alegand instalarea trapelor de fum, beneficiem si de mai multa lumina la locatie, dar si de guri de aerisire si sisteme de ventilatie naturale.
Un grad sporit de ventilatie ne ofera un climat ideal la interior si este o solutie economica si sigura pentru a ne imbunatati si conserva calitatea vietii.
Compania Ignifugare vine in sprijinul tuturor punand la dispozitia noastra atat solutiile de prevenire a incendiului, cat si expertiza de specialitate in materie de evaluare a riscurilor si stabilire a masurilor de securitate specifice fiecarei locatii in parte.

Ignifugare.eu – Date de contact
Pentru urgente, Ignifugare.eu ne sta la dispozitie non-stop la numarul de telefon:
021. 98.76
Pentru a beneficia de oferte customizate, putem apela la numarul de telefon:
0722 672 774 sau adresa specialistilor un e-mail la [email protected]
Compania Ignifugare garanteaza prin experienta specialistilor sai calitatea produselor si asistenta tehnica, in conformitate cu proiectele tale destinate securizarii spatiilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram