IgienaServ ro – Servicii profesionale si solutii tehnice inteligente de curatat cos fum pentru siguranta utilizatorilor

28 martie 2017
Autor:
Fortin

Serviciile profesionale de curatat cos fum recomandate de tot mai multi specialisti sunt principala solutie tehnica care preintampina si elimina complet riscurile asociate cu defectarea sau neintretinerea corespunzatoare a instalatiilor acelor sisteme de evacuare a fumului din cadrul locuintei sau casei.

Avantajele serviciilor de curatat cosuri de fum asigurate de IgienaServ.ro

Principalul avantaj pentru care trebuie sa apelati la aceste servicii este acela ca eliminati complet posibilele pagube din cauza infundarii tubulaturii de ventilatie sau a instalatiilor de eliminare a fumului din cadrul locuintei sau case. In plus, aceste servicii sunt recomandate si in spatiile industriale precum hale sau depozite, locuri in care atmosfera necesita sa fie curata.
In conformitate cu legislatia din Romania, orice proprietar de casa sau locuinta in care se afla un cos de eliminare a fumului trebuie sa apeleze, periodic, la aceste servicii pentru a elimina riscurile asociate incendiilor declansate intocmai din cauza neglijentei acordate unor astfel de echipamente.

Pericolul de incendiu provine din faptul ca pe cosul de fum sunt expulzate tot soiul de materiale, de cele mai multe ori sub forma de pulbere. Desi compusii eliminati nu sunt vizibili, asta nu inseamna ca nu sunt periculosi pentru sanatatea umana.
Mai ales in cadrul halele industriale, unde exista o multime de substante inflamabile, care nu doar ca se pot aprinde, ci vor si propaga foarte usor focul.

Mai mult decat atat, in functie de specificul activitatii desfasurate, se pot propaga substante care sa provoace foarte mari pagube, in primul rand din cauza incapacitatii echipamentelor de aerisire de a-si indeplini caracteristicile, din numeroase motive care pot fi indepartate complet prin intermediul serviciilor de curatat cos fum asigurate de IgienaServ.ro.
Apelati periodic la serviciile de curatare cosuri de fum si asigurati-va santatea

Specialistii companiei IgienaServ.ro asigura servicii profesionale si utilitare pentru interetinerea, in conditii optime, siguranta si sanatatea tuturor celor care utilizeaza cosuri de fum sau tubulaturi de ventilatii.
In cazul in care va desfasurati activitatea in domeniul textil, de prelucrare a lemnului sau vopselurilor, trebuie sa apelati la aceste servicii de curatat cos fum pentru identificarea din timp a tuturor conditiilor care ar putea cauza pagube ireversibile.

Gama extinsa de servicii utilitare – IgienaServ.ro
Profesionistii companiei Igiena Serv asigura servicii utilitare si complementare pentru intretinerea periodica a tubulaturii de ventilatie si pentru curatarea cosurilor de fum existente hale industriale sau locuinte rezidentiale sau civile.
Acestia determina intr-un timp foarte scurt o analiza profesionala a tuturor acestor echipamente si gasesc toate solutiile necesare pentru ca dvs. sa beneficiati de cele mai conditii de functionare a sistemelor de eliminare a fumului.

Productivitatea sistemelor de evacuare a fumului este raportata la recurenta cu care apelati la aceste servicii realizate doar cu materiale ecologice, ceea ce protejeaza atat sanatatea dvs. cat si a mediului inconjurator.
Pentru informatii suplimentare contactati specialistii IgienaServ.ro la numarul de telefon: 0722 672 774
Sau accesati website-ul companiei: www.igienaserv.ro si vizualizati gama extinsa de servicii utilitare si profesionale dedicate sigurantei si sanatatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram