IgienaServ ro – Recomandarile specialistilor prin serviciile de curatare cosuri de fum

11 mai 2017
Autor:
Fortin

Descopera recomandarile unei echipe de profesionisti angajati in servicii specializate pentru curatare cosuri de fum in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.

Statisticile arata ca Romania este unul dintre tarile din Uniunea Europena cu probleme in privinta calitatii aerului pe care il respiram. Aceste deficiente sunt generate de instalatiile care emana fum, in urma proceselor de ardere a diferitelor substante combustibile.

Expertii arata ca nu doar fumul echipamentelor industriale afecteaza calitatea aerului, ci si cel al cosurilor de fum montate pe acoperisurile spatiilor de locuit. Pentru a reduce efectul gazelor toxice care ajung in aer prin ardere, Guvernul Romaniei a implementat o reglementare legala pentru a controla nivelul acestui tip de emisii.

In baza actului normativ, fiecare proprietar care detine instalatii care emana fum este responsabil pentru intretinerea periodica a echipamentelor. Ceea ce Guvernul Romaniei urmareste prin acest act normativ este reducerea nivelului de noxe care ajung in atmosfera.

Proprietarii de imobile care nu respecta prevederile legii si refuza sa efectueze lucrari de curatat cos fum risca amenzi usturatoare. Pe internet exista firme specializate care ofera acest tip de servicii. IgienaServ este una dintre companiile care desfasoara activitati pentru curatare cosuri fum si asigura multe alte servicii profesionale si utilitare pentru activitati specifice.

Specialistii curata si aspira depunerile din interiorul cosurilor de fum

Modalitatea prin care echipa de profesionisti ai firmei IgienaServ efectueaza lucrari de curatare cosuri de fum se realizeaza prin indepartarea depunerilor din interiorul acestui tip de instalatii.

Lucrarile executate pentru curatat cos fum se realizeaza prin aplicarea urmatoarelor procedee tehnice:
Inspectia detaliata a cosurile de fum ;
Indepartarea depunerilor din interorul cosurilor cu ajutorul unor perii actionate mecanic si electric ;
Depunerile sunt impinse catre exterior cu un aparat cu aer comprimat si ulterior aspirate de un ventilator mobil.

Specialistii firmei realizeaza acest tip de lucrari in toata Romania. Preturile pe care le percep pentru intretinerea cosurilor de fum sunt avantajoase, iar clientii interesati beneficiaza de oferte de pret personalizate, in functie de gradul de interventie asupra instalatiilor.

Specialistii au program de lucru non – stop!

Gama de servicii pe care Igienaserv.ro le ofera in domeniul intretinerii instalatiilor care emana fum este diversa. Echipa din cadrul companiei asigura verificarea si curatarea acestui tip de instalatii din mai multe domenii de activitate, precum: industria textila, alimentara, cea a prelucrarii lemnului, pentru spalatorii auto sau vopsitorii.

Igiena Serv – Date de contact

Mai multe detalii puteti aflati de pe pagina de internet:
www.igienaserv.ro

Sau la numarul de telefon:
0722 672 774

De asemenea, echipa de profesionisti poate fi contactata si prin intermediul aplicatiei Whatsapp, la acelasi numar de telefon. Cel mai important aspect legat de activitatea echipei de profesionisti din cadrul Iginenaserv.ro este faptul ca acestia sunt la datorie oricand.

Firma si-a adaptat serviciile astfel incat, reprezentantii sai pot fi contactati non – stop la numarul de telefon: 021 9876
Echipa de specialisti se deplaseaza – la cerere – in orice localitate sau oras din Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram