IgienaServ ro calitate inalta curatare hote la un alt nivel

8 martie 2017
Autor:
Fortin

Igiena Serv – servicii de calitate la preturi avantajoase

IgienaServ este o companie a carei activitate se centreaza, pe langa alte domenii destinate mediului casnic, dar si mediului industrial, si pe cel de curatare hote. Personalul calificat realizeaza orice activitate de curatare hote intr-un mod calitativ, experienta in domeniu fiindu-le dovedita de toate certificarile si aprobarile necesare lucrului in domeniu de care dispun.
In plus, compania ofera peturi avantajoase la aceste servicii de curatare hote pentru ca fiecare persoana sa poata accede la acestea, siguranta oamenilor fiind aspectul care primeaza pentru cei de la Igiena Serv.

Curatarea hotelor se realizeaza prin utilizarea detergentilor si a substantelor decolmatoare care distrug orice depunere de grasimi, vapori sau alte asemenea reziduuri, urmand ca apoi acestea sa fie indepartate prin utilizarea echipamentelor si aparatelor specializate.
Necesitatea realizarii curatarii hotelor in mod periodic
O hota intretinuta si curatata in mod corespunzator, precum si periodic are o durata de viata mai lunga. In plus, prin curatarea hotei veti evita si pericolul izbucnirii incendiilor din cauza functionarii necorespunzatoare a acesteia sau din cauza reziduurilor acumulate, precum se va evita si sgurgerile de grasimi.

O operatiune de curatare hote trebuie privita drept o operatiune care are drept scop intretinerea preventive dar si mentinerea aerului curat. Pentru ca o sursa a mirosurilor urate dintr-un apartament sau dintr-o casa o poate reprezenta si hota necuratata in mod periodic.
Avantajele obtinute in urma realizarii operatiunilor de curatare hote
Igiena Serv prin intermediul profesionalistilor sai ofera servicii de curatare hote care elimina o multime de problem care pot aparea intr-o locuinta, cum ar fi:
Se elimina mirosurile neplacute, nu se identifica scurgeri de grasimi din hota care ar putea cadea in preparate;
O hota curatata este o hota care in interiorul caruia nu mai exista riscul izbicnirii unui incendiu;

Perioada de functionare a unei hote curatate creste in mod considerabil, caci partile ei componente nu mai lucreaza in mod fortat;
Prin realizarea operatiunilor de curatare hote se evita si defectarea hotelor in timp.
IgienaServ.ro – curatare copleta a hotelor
Pentru rezultate cat mai eficienta, Igiena Servofera pe langa curatarea hotei propriu-zise si servicii de curatare a tabulaturii aferente sau a sistemului de ventilatie. Astfel, o curatare completa este echivalentul unei protectii mai eficienta impotriva incendiilor, pentru ca reziduuri se pot depune atat in interiorul tabulaturii, cat si in interiorul ventilatorului.
Aceasta metoda de curatare completa a tot sistemului este extrem de eficienta pentru ca in acest mod se reuseste eliminarea completa a grasimii sau a altor depuneri de materiale inflamabile din orice componenta a hotei, a tabulaturii si chiar a ventilatorului. In urma realizarii unei operatiuni de curatare hota, acest sistem va avea un aspect ca la momentul achizitionarii.

Pentru a contacta reprezentantii companiei Igiena Serv tot ceea ce trebuie sa faceti este fie sa accesati site-ul www.igienaserv.ro , fie sa apelati unul din urmatoarele numere de telefon : 0722672774 sau 0213364241.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram