Hidroizolatii terase Cea mai buna solutie impotriva agresiunilor atmosferice

20 februarie 2017
Autor:
Fortin

Astazi terasa a incetat sa mai fie un element de decor al cladirii, acum multe cladiri in Romania sunt construite cu terase, pentru care lucrarile de hidroizolatii terase nu numai, ca este o protectie impotriva umezelii, dar si o termoizolare a interioarelor.

Deschise, sau sub acoperis, etajate, cu piscina sau terasa verde – acum toate terasele cu succes suporta sarcinile functionale. Indifirent de solutia de design, proiectarea teraselor trebuie sa prevada hidroizolarea lor, ca protectie de baza impotriva efectelor daunatoare ale apei. Climatul complicat combina o serie de procese distructive. Prin urmare impermiabilizarea terasei, cu un sistem bine organizat de drenaj este cea mai solutie de protectie impotriva agresiunilor atmosferice.

Companii, care ofera serviciul de hidroizolatii terase in Romania sunt multe, insa important este sa se faca alegerea potrivita. Milucon de cand activeaza pe piata constructiilor, s-a recomandat ca un partener de incredere in vanzarea materialelor de impermiabilizare cat si a lucrarilor de hidroizolare.

Milucon – Tehnologie respectata de profesionisti de incredere

Daca doriti, ca terasa d-voastra intotdeauna sa fie un coltisor confortabil, trebuie sa faceti o impermiabilizare de inalta calitate. Sa comandati hidroizolatii terase, in scopul de asigura o bariera hidrofuga este necesar si este posibil pentru orice client indiferent de cerinta. Pentru a realiza hidroizolatii de inalta calitate Milucon respecta cele mai de baza reguli in acordarea serviciului:
Nu efectueaza lucrul in timpul ploii sau a caldurilor extreme.
Nu aplica amestecurile de impermiabilizare, cand temperatura aerului, este mai mica decat – 5 sau mai mult de + 25 grade.

Dupa aplicare este asigurata protectia suprafetelor impermiabilizate de ploi si razele directe ale soarelui timp de cel putin 20 ore.
Primul si cel mai important este alegerea materialelor. Ele trebuie sa fie rezistente la umezeala si inghet, durabile, stabile la diferite deteriorari mecanice. Pentru impermiabilizarea teraselor se folosesc adesea rasinile poliuretanice. Ele servesc foarte mult timp si nusi perd calitatile lor, chiar si atunci cand cad precipitatii. Sunt foarte multe variante si materiale, dar succesul va oferi numai alegerea materialelor de calitate, rezistente la apa si desigur un lucru bine facut de specialisti profesionali.

Milucon – Calitate garatanta de producatori recunoscuti international

Milucon are o unitate de profesionisti, care se ocupa de tot felul de impermiabilizari. Structura unitatii este formata din specialisti de inalta clasa in domeniul constructiilor si hidroizolatiilor. Din cauza cererei constante pentru activitatile de hidroizolare compania noastra utilizeaza un numar mare de tehnologii si materiale traditionale si inovatoare. Angajatii nostri sunt supusi unui curs de perfectionare anual, unde studiaza materialele si tehnologiile noi. Acest lucru ne permite sa oferim clientilor mai multe optiuni pentru rezolvarea problemelor legate de impermiabilizare atat de uz casnic cat si la obiectele industriale. Daca doriti sa va incredintati in puterile noastre si sa scapati de problema umezelei ne contactati la 0766 526 542.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram