Hidroizolatii bazine introducere generala

20 octombrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Hidroizolatii bazine: membrana cu bitumen

O membrana hidroizolatoare acoperita pe ambele parti cu bitumen (asfalt) de calitate, cu o compozitie relativ speciala imbogatita cu elastomeri din varietati de cauciuc si umpluturi minerale. Fibra de sticla sua/si poliesterul ar putea fi folosite pe post de captuseala.
Membrana hidroizolatoare cu bitumen ar fi folosita pentru orice fel de hidroizolare terestra si subterana, izolarea fundatiilor, a balcoanelor, acoperisurilor, a podurilor, teraselor, precum si a diverse Hidroizolarea bazinelor si piscinele. De asemenea, aceasta ar putea fi folosita pentru relativ orice fel de suprafete (printre care si cele de otel, lemn, ciment etc.).

Pentru convenienta de transport, membranele ar fi impachetate in role, apoi stocate si transportate in pozitie verticala.

Fiind relativ resiliente, si de asemenea avand rezistenta difuza relativ ridicata, aceste tipuri de membrane ar fi produse pentru a sustine si a rezista la presiunea constanta a apei, fiind convenabile si pentru cladiri si pentru a fi folosite si in functia de baza. Printre elementele constituente ale fibrelor mentionate s-ar afla, printre altele, masa relativ fierbinte(la constructie) de bitumen sudata cu butan, propan.

Hidroizolatii piscine: sindrile si alte membrane de bitumen

Calitati:
-Resistanta la poluare si alte aspecte ale mediilor industriale.
-Rezistenta la temperaturi ridicate si joase.
-Material relativ ignifug (ar putea fi folosit si la alte tipuri de hidroizolatii).
-Relativa usurinta de taiere si plasare.

In constructii, s-ar folosi prin lipirea cu masa fierbinte de bitumen. Suprafata asupra careia s-ar aplica ar fi necesar sa fie uscata, curata (fara praf, funingine etc.).

Pe langa asta, ar mai fi si membrane cu bitumen uscat, din fibra bruta de sticla si protejate de un material mineral, resistent la degradarea si descompunerea presupusa de contactul cu apa, cat si prin expunerea la alte elemente.
Aceasta ar fi folosita aparent pentru izolarea apei si a umezelii ambientale atat pentru piscine, cat si pentru balcoane, acoperisuri plate, terase, bai, podele, saune, pentru hidroizolare subterana, etc.

Milucon: oferte variate pentru hidroizolatii piscine

In ceea ce ar privi hidroizolarea in constructii si amenajari, www.Milucon.ro ofera o gama relativ variata de produse pentru hidroizolatii piscine, precum si alte diversitati de servicii pentru diverse necesitati in constructii industriale, cat si casnice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram