Firma specializata in vopsea lavabila pentru exterior determina profesionalismul proiectelor creatoare marca Color Magic

28 februarie 2017
Autor:
Fortin

Este foarte important ca suprafetele exterioare ale constructiilor sa fie protejate corespunzator impotriva intemperiilor si conditiilor meteorologice nefavorabile si instabile.
Produsele pe baza de vopsea lavabila pentru exterior sunt una dintre cele mai populare optiuni datorita caracteristicilor intrinseci ale acestor materiale ce protejeaza si decoreaza in mod adecvat peretii exteriori ai unei constructii.

Magazinul online ColorMagic comercializeaza produse de cea mai buna calitate prin intermediul specialistilor acestei firme angajati cu seriozitate in procesul de furnizare a celor mai profesionale solutii tehnice prin intermediul numeroaselor tipuri de materiale promovate in parteneriat cu producatori recunoscuti la nivel international.
Sikkens, Levis si Trimetal – Producatori internationali de prestigiu pentru vopseluri si lacuri profesionale
Color Magic este o companie recunoscuta in Romania pentru calitatea serviciilor oferite prin intermediul produselor importate de la fabrcanti de prestigiu din domeniul lacurilor si vopselurilor profesionale marca Sikkens, Levis si Trimetal.

Printre cele mai importante categorii de materiale comercializate in cadrul magazinul online ColorMagic.ro sunt produsele pe baza de vopsea acrilica pentru exterior disponibile astfel:
Sikkens Alpha Coat – Vopsea lavabila pentru exterior pe baza de bioxid natural de siliciu si care are in compozitia sa dispersie de ingrosare si emulsifiere pe baza de polimer mixt. Dispersia de copolimer reuneste toate caracteristicile specifice protectiei pentru suprafetele de exterior si are o putere foarte mare de acoperire;
Levis Gevel Expert – Vopsea semi-lucioasa compusa din substante acrilice utilizata pentru suprafetele exterioare pentru orice tip de constructie si are rol de protectie impotriva conditiilor atmosferice neprielnice. Pentru o rezistenta cat mai sporita si indelungata este recomandata utilizarea, in prealabil, a unui produs pe baza grund;

Sikkens Alphatex IQ – Vopsea lavabila recomandata atat pentru interior cat si pentru exterior ce are in compozitia sa rasini acrilice in dispersie (particule foarte mici) datorita carora prezinta o foarte buna aderenta pe diferite tipuri de suprafete: gips, ciment, caramida sau tapet. Are un grad foarte mare de aplicabilitate pentru suprafete intretinute cu alte tipuri de vopseluri.

Toate aceste produse au capacitatea specifica vopselurilor lavabile, ceea ce inseamna ca suprafetele intretinute prin intermediul particulelor protectoare din compozitia acestora pot fi, ulterior, curatate si intretinute foarte usor fara a-si pierde caracteristicile calitatii si frumusetii.

ColorMagic – Vopsea lavabila pentru exterior – Beneficii reale pentru orice proiect de viitor
Fiecare tip de vopsea lavabila pentru exterior are propriile ei reguli de punere in opera. Aceste reguli se gasesc inscriptionate pe recipient.
Totusi, o regula generala pentru vopselele lavabile atat de interior, cat si de exterior este ca stratul suport trebuie pregatit in mod corespunzator.
De obicei aceasta pregatire presupune curatarea suprafetei in asa fel incat sa nu existe impuritati, praf sau mizerie.
De multe ori este necesara si folosirea unui grund. Din fericire, nu trebuie sa cautati grund in alta parte deoarece veti gasi astfel de produse tot pe www.colormagic.ro.

Inainte de executia oricarei lucrari prin intermediul produselor pe baza de vopsea lavabila este recomandata intretinerea peretilor exteriori astfel incat sa nu prezinte impuritati si sa fie curatati de praf sau mizerie.
In plus, este recomandata utilizarea produselor pe baza de grund, astfel incat stratul protector realizat prin vopsea lavabila sa prezinte toate caracteristicile unei bune rezistente pe o perioada indelungata de timp.
Accesati magazinul online www.colormagic.ro si beneficiati de calitatea produselor “in culori magice” recomandate de specialisti.
In plus, beneficiati de servicii profesionale de consultanta tehnica, iar daca sunteti din Bucuresti sau Brasov puteti vizita showroom-ul companiei Color Magic la urmatoarele adrese:
Bucuresti – Adresa: Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov
Telefon: 0722 650 145 / 0724 336 280
Brasov - Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov
Telefon: 0734 736 842 / 0268 335 167

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram