Alege ferestre din lemn placate cu aluminiu, de la Soral Technik!

11 iunie 2018
Autor:
Creative Webvertising

Atunci cand sunteti pe punctul de a achizitiona ferestre, fie pentru spatiile rezidentiale, fie pentru spatiile comerciale, de birouri sau pentru imobile cu alta destinatie, este important sa va informati si sa alegeti cele mai potrivite produse sub raportul calitate - pret, mai ales cand vine vorba despre ferestre din lemn placate cu aluminiu. Expertii companiei Soral Technik sunt cei mai in masura sa va raspunda intrebarilor avand in vedere experienta indelungata acumulata in decursul timpului si cunostintele vaste dobandite in domeniu.

Despre ferestre din lemn placate cu aluminiu

In cazul in care nu stiati, aceste ferestre din lemn placate cu aluminiu sunt intotdeauna o alegere inspirata deoarece reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic de fereastra. Astfel, daca va doriti un produs de calitate-tot ce este mai bun, va recomandam sa alegeti produsele oferite spre vanzare de catre forma Soral Technik. Acestea apartin unor producatori de renume, ce garanteaza pentru fiabilitatea si durata indelungata de viata. Producatorii cu traditie cu care colaboram, sunt:

  • Kneer Sud Fenster din Germania, cu traditie din anul 1931. Productia anuala in jur de 300.000 de ferestre si 7.000 de usi de intrare.
  • Jelovica din Slovenia, cu traditie din anul 1905. Datorita calitatii foarte bune, la un pret moderat, un procent de 80% din productie este destinat tarilor vestice.

Ferestre din lemn placate cu aluminiu - caracteristici si avantaje

Avand in vedere ca lemnul este o materie prima naturala, caldura si senzatia de confort nu lipsesc, iar protectia maxima impotriva intemperiilor este asigurata de aluminiu. Datorita placarii cu aluminiu, ferestrele din lemn se vor bucura de o durata mare de viata, in aproape aceleasi conditii in care au fost achizitionate. Suprafata de aluminiu nu necesita niciun fel de intretinere, iar vopsirea lemnului nu mai este nici ea o necesitate.

Aceste ferestre sunt de o calitate superioara si le puteti achizitiona la preturi corecte si avantajoase. Au un aspect estetic deosebit, sunt usor de montat, sunt durabile si se manevreaza cu usurinta.

Ferestre din lemn placate cu aluminiu - intotdeauna o alegere inspirata!

Firma Soral Technik face parte din putinele firme cu traditie din Romania in domeniul ferestrelor, sistemelor de tehnica solara si a usilor de garaj.

Alaturi de noi beneficiati de “all in one”  - proiectare, produse de inchidere interioara si exterioara (ferestre, usi, siateme de protectie solara) si montaj, acest concept fiind dezvoltat in avantajul clientilor. Astfel, reusiti sa economisiti bani si timp, avand alaturi de voi un singur furnizor competent si de incredere, pe care va puteti baza in orice moment, fie ca doriti sa achizitionati ferestre din lemn placate cu aluminiu, fie alte produse din oferta noastra.

Soral Technik va ajuta sa bifati foarte multe aspecte legate de proiectul vostru, in cele mai bune conditii, toate detaliile tehnice si comerciale fiind discutate cu un profesionist.

In acest mod, veti avea garantia executiei unui proiect care sa va multumeasca din toate punctele de vedere – costuri, materiale si produse utilizate, timp de executie etc.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0722-132-484.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram