Extindem durata de viata a suprafetelor din metal cu vopsea metal

14 februarie 2017
Autor:
Fortin

Astfel prelucrarea periodica cu vopsea metal de protectie, extinde durata de viata a structurilor din metal pe un termen de cateva decenii. In plus, infatisarea lor este imbunatatita considerabil.
Practica arata ca pentru construciile din metal, care sunt exploatate in diferite conditii, metoda cea mai simpla si mai accesibila pentru protectie impotriva degradarii este utilizarea vopselelor speciale distribuite de compania Color Magic.

Ele au o serie de avantaje in comparatie cu alte tipuri de acoperiri, in primul rand este usurinta si viteza de aplicare, precum si posibilitatea de a obtine un strat de orice culoare dorim. Nu putin important este si faptul, ca cu astfel de materiale pot fi prelucrate structuri metalice de mari dimensiuni si configuratie complexa.
Tipuri de vopseli pentru metal
Tehnologiile si instrumentele moderne permit de a mentine fara efort produsele din metal intr-o stare buna. Cu o grija corespunzatoare si folosind produse de la Color Magic ele vor servi multi ani.

In constructii pe langa metalele feroase tot mai des sunt folosite si diverse metale neferoase: aluminiu, zinc, cupru. Contrar credintei ca ele nu sunt supuse coroziei, desi si intr-o masura mai mica, ele la fel necesita un strat de protectie. In plus, un metal nevopsit nu intotdeuna se integreaza in decizia de proiectare sau ca un obiect de arhitectura. Este important sa cunoastem ca majoritatea vopselilor pentru metal nu au o adeziune suficienta pe suprafetele neferoase. Pentru a rezolva aceste probleme Color Magic propune un strat de adeziv special pentru metalele neferoase LEVIS PRIMER NON-FERRO
.
Pentru a proteja suprafetele din metal pe larg sunt folosite vopelele pe baza de rasini alchidice. SIKKENS REDOX FERROTECH, formeaza dupa uscare un film dur de o grosime mare, care este rezistent la diferite substante chimice. Avantajul acestei vopseli decorative, care poate fi de multe culori cu aspect metalizat are o rezistenta foarte mare la apa. Este folosita in vopsirea tuturor elementelor de constructii din metal, masini si utilaje.
SIKKKENS RUBBOL MAGURA, SIKKENS RUBBOL SATURA si SIKKENS RUBBOL AZURA sunt niste vopseli pentru metal pe baza de dispersii poliuretanice diluabile in apa. Ele au o aderenta buna chiar si in cazul aplicarii pe metale neferoase. Stratul de vopsea excelent protejaza metalul de mediul inconjurator, diferite substante chimice si chiar produse fabricate din petrol.

Achizitie on-line

In prezent pe piata materialelor de constructii din Romania sunt pezenate vopseli pentru metal intr-o gama foarte larga. Prin urmare daca este necesar orice cumparator isi poate achizitiona acest produs in orice magazin specialzat. Insa daca nu aveti timp liber pentru cautarea ei, atunci puteti cumpara vopsea metal pe site-ul companiei noastre www.colormagic.ro in orice moment. Catalogul contine o selectie larga de produse pentru finisarea metalelor, care difera dupa culoare, caracteristici, calitate si producator.
Color Magic coopereaza cu un producator european dovedit, astfel incat toate produsele sunt de o calitate inalta. Doritisa aflati totul despre aceste produse atunci ne contactati la 0724 336 280.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram