Dispozitiv de vopsit care inlocuieste bidineaua

21 mai 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

În momentul în care alegem sa ne renovam locuinta începem cu pereții. Pentru multi renovarea acestora poate fi vazuta drept o provocare, depinde de instrumentele folosite pentru care optam.
Când vine vorba de zugravirea peretilor stim cu totii cât de mult iti poate ingreuna treaba un trafalete care absoarbe mult prea multa vopsea. Iti încetinește munca si nu acoperă destul de bine suprafetele.
Tu de câte ori ai reusit sa vopsesti o suprafata înaltă fără sa te murdaresti de vopsea?
Stii si tu acel moment neplacut când dorești sa-ti zugravesti peretii însă tot ceea ce faci este sa imprastii vopseaua peste tot.
Alt lucru care vine în dezavantajul tau este de a nu putea controla cantitatea de produs care va curge printre perii instrumentului folosit si ulterior ajunge acolo unde nu iti dorești si anume pe mana sau implicit pe podea.

Cum sa alegi cea mai buna solutie pentru a evita aceste neplaceri care iti ingreuneaza treaba ?
Ca si alternative pentru o zugravire cât mai bine realizata trebuie sa tineti cont de dispozitivele folosite.
Printre multitudinile de solutii existente pe piata enumeram un dispozitiv mai mult decât util care vine în intampinarea noastra pentru a ne garanta un efect mult mai bun în ceea ce priveste zugravitul peretilor comparativ cu bidineaua clasica.
Dispozitivul de vopsit Point’n Paint face parte din categoria dispozitivelor care asigura o zugravire usoara si comoda.
Care sunt avantajele folosirii dispozitivului de folosit Point'n Paint ?
Unul dintre atuurile sale este de a nu permite vopselei sa cada pe jos, ajutandu-va sa zugraviti peretii fără ca vopseaua sa se transfere pe alte obiecte, pe podea sau pe voi.
Atunci când nu poti apela de fiecare data la un specialist, cea mai indicata varianta o reprezinta Point'n Paint, care vine în ajutorul tau pentru o zugravire cât mai usor de realizat.
Ca si prim avantaj o reprezinta timpul alocat vopsirii peretilor, realizandu-se intr-un timp mult mai scurt comparativ cu o bidinea clasica, nici urcatul pe o scara sau scaun nu va mai fi necesar.
Aveți optiunea de a atasa orice coada de mop cu filet pentru a vopsi zonele mai inalte.
În concluzie putem spune ca schimbarile efectuate în proria locuinta se pot realiza fără probleme dacă folosim dispozitive care duc la indeplinirea oricarui proiect ce implica zugravire sau acoperire cu un strat de vopsea pentru diverse suprafete.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram