Despre instalarea unei automatizari usi de garaj

25 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Vine iarna, anotimpul sarbatorilor si mai ales, pentru soferi, cel al tensiunii si al tensiunii. Totul incepe cu deszapezirea iesirii din garaj si se termina cu faptul ca usa de la garaj nu poate fi deschisa pentru iala a inghetat. Ei bine, noi, cei de la Alo Service Usi, avem solutia, mai exact este vorba despre serviciul de automatizari usi de garaj prin intermediul caruia va scapam de tot stresul si va oferim posibilitatea de a deschide usa garajului prin apasarea unui singur bunton, indiferent daca sunteti in interiorul garajului pregatindu-va sa plecati, sau suntetin in masina intorcandu-va acasa. Cum este posibil? Ei bine, asta vom descrie in cadrul acestui articol, mai exact, modul in care echipele noastre de experti reusesc ca in cel mai scurt timp (in medie 36 ore) sa va transforme garajul intr-unul inteligent si comod.
Automatizari usi de garaj realizate cu cele mai bune componente si materiale
Cum nimic nu poate fi facut fara un plan, expertii nostri fac toate masuratorile necesare pentru a putea proiecta si ridica structura de sustinere. Aceasta este extrem de importanta in orice tip de automatizari usi de garaj deoarece pe cele doua sine curbate, de sustinere se vor monta segmentele usii de garaj alaturi de sistemul de actionare. Aceste sine sunt realizate dintr-un aliaj foarte rezistent de Aluminiu pentru a oferi atat sustinerea necesara, avand o greutate foarte mica.
Odata montate sinele suport, segmentele usii sunt imbinate si asezate pe suport. Segmentele sunt prevazute cu un set de roti de mici dimensiuni care sunt fixate pe sine, astfel, miscarea de glisare este una usoara si lina. Insa, mai lipseste ceva, nu putem vorbi despre automatizari usi de garaj fara sistemul de actionare. Acesta este format dintr-unul sau doua motoare electrice silentioase care, prin intermediul unei structuri mecanice pot fie sa impinga segmentele (se inchide usa), fie sa traga segmentele, permitand astfel accesul.
Deoarece un sistem de automatizari usi de garaj trebuie sa functioneze chiar si in conditii de temperaturi cu mult sub pragul de inghet, sau in alte conditii vitrege, motorul este prevazut cu o carcasa de protectie din PVC de inalta duritate care poarta si rolul de izolator termic, mascand totodata motorul pentru un aspect mai placut.
Comoditatea oferite de catre aceste automatizari usi de garaj
Secretul din spatele comoditatii este in spatele panoului de comanda. Acesta este care permite controlarea unei automatizari usi de garaj, fie ca vorbim de control prin intermediul panoului, fie cu ajutorul telecomenzii. Pentru sistemele de automatizari usi de garaj prevazute cu telecomanda se va monta un receptor care preia semnalul radio sau IR al telecomenzii si activeaza intregul sistem.
In concluzie, putem spune ca in cel mai scurt timp veti uita complet de stresul pe care l-ati avut cu vechea usa de garaj bucurandu-va de un grad de comfort mult mai bun. Pentru a beneficia si dumneavoastra de serviciul nostru de automatizari usi de garaj, va asteptam pe site-ul nostru, www.aloserviceusi.ro pentru a afla mai multe dar si pentru a consulta oferta noastra. Va asteptam!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram