Degivrare Incalzire Electrica ro – Sisteme de degivrare jgheaburi – Investesti in ele in timpul verii si beneficiezi de ele toata viata

9 mai 2017
Autor:
Fortin

Sistemele de degivrare jgheaburi reprezinta cea mai inteligenta solutie practica. Iar oferte de achizitie in timpul verii sunt mult mai atractive, tinand cont de faptul ca sunt o investitie realmente de viitor.

Cum functioneaza un sistem degivrare jgheaburi?

Degivrarea este un proces inedit care vizeaza impiedicarea formarii si inlaturarea stratului de gheata pe zonele sau suprafetele expuse la temperaturile scazute din perioadele reci ale anului.

Orice sistem de degivrare jgheaburi achizitionat este alcatuit din cabluri si termostat cu senzor pentru degivrare. Functia de control automat care caracterizeaza sistemele IOSOLI IMPEX, permite activarea degivrarii jgheabului numai la semnalele senzorilor de temperatura si la conditiile meteorologice din timpul iernii.

Prin urmare, functia de control automat nu inseamna cheltuieli suplimentare de energie electrica, ci reducerea acestora, prin cresterea duratei de viata a tuturor elementelor de incalzire si impiedicarea incalzirii excesiva a acoperisurilor.

De ce este necesara instalarea sistemelor de degivrare jgheaburi?

Siguranta
Zapada depusa, indiferent de cantitati se topeste si blocheaza jgheaburile, burlanele si intreg sistemul de scurgere. Aceasta este cauza formarii turturilor de gheata, care sunt dificil de inlaturat de pe cladirile inalte, devenind un pericol pentru siguranta oamenilor care circula pe langa cladiri sau pentru masinile parcate in zona respectiva;

Durabilitatea acoperisurilor
Cantitatile mari de zapada depuse pe cladiri reprezinta o supraincarcare a acoperisurilor, reprezentand un factor de deteriorare in timp a partii exterioare a cladirilor (acoperis, fatade) dar si a mansardelor sau podurilor.

IOSOLI IMPEX va recomanda instalarea unui sistem de degivrare jgheaburi, intracat acest tip de sistem reduce lucrarile de reparatii anuale cu aproximativ 30%.

Prevenirea si reducerea cheltuielior de reparatii
Pe langa protectia acoperisurilor si a sistemelor de evacuare a apei pluviale sau a celei provenite din topirea ghetii, instalarea acestui tip de sistem previne deteriorare fatadelor cladirilor, dar si impiedicarea infiltratiilor de apa la etajele superioare, in poduri si mansarde. Protectia acestora inseamna reducerea necesitatilor de reparatie si bani economisiti.

Faciliteaza drenarea
Instalarea unui sistem degivrare jgheaburi permite drenarea corespunzatoare pentru apa ce rezulta din topirea zapezii sau a ghetii formate

Avantajele instalarii unui sistem degivrare jgheaburi IOSOLI IMPEX

IOSOLI IMPEX asigura servicii personalizate de consiliere pentru instalarea potrivita pentru degivrarea jgheaburilor;
Accesand website-ul companiei, veti identifica produse diverse si o gama variata de materiale si echipamente pentru degivrare, dar si pentru incalzirea cladirilor sau locuintei;
Instalarea unui sistem de degivrare nu necesita cheltuieli ulterioare si costuri de intretinere;
Compania IOSOLI IMPEX promoveaza doar preturi avantajoase si oferte potrivite pentru clientii care vor sa beneficieze de avantajele acestor sisteme de degivrare sau incalzire electrica.

Sistemul de degivrare jgheaburi nu necesita mentenanta. Odata instalat actioneaza doar la senzorii de umiditate, temperaturi scazute si conditii meteo specifice.

De aceea, reprezinta o investitie sigura si economica pe termen lung.
Pentru ofertele IOSOLI IMPEX, accesati website-ul:
www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Specialistii IOSOLI IMPEX va stau la dispozitie pentru consiliere cu privire la metodele potrivite locuintei/cladirii pentru care doriti instalarea sistemelor de degivrare jgheaburi si burlane.

Telefon: 0722.507.799 / 0737 213.312
E-mail: [email protected]
Adresa: Aleea Costinesti nr.10, Sector 5, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram